2018/01/28

Líná neděle...


...dnes mám doslova "línou neděli". Včera jsem seděla ve volební komisi a jelikož to bylo na chodbě kulturáku, byla tam vcelku zima, pěkně nastydla! A dneska nevylézám!

Udělala jsem si svůj "holčíčí" den. Den kdy jsem v teplákách, na nohou mám plyšové bačkory á la teriér  sedím na zemi, teda na umělé kožešince , kterou naprosto miluju a plánuji články. Mám kolem sebe časopisy, listuji  knížkou a piju "nespressíčko". Hrnek kávičky mi prostě nesmí chybět. Však mě znáte.


Kolem sebe mám produkty na vlasy, které jsem poslední dva měsíce používala. Nechala jsem si totiž střihnout a obarvit vlasy, protože byly trošku poničené a chtěla jsem změnu. Nejen, že se na nich právě podepsalo časté barvení, ale i "únava" a taková ta "zplyhlost" z fitka. Možná i proto mi kamarádka Klára věnovala sadu pomocníků na regeneraci vlasů. 
A rovnou vám řeknu, že jsem byla jsem spokojena!  

Šampon je základní péče o vlasyClarifying Shampoo jsem používala několikrát týdně a vždy jsem po umytí měla pocit, že moje vlasy jsou silnější a hlavně, poddajnější. Nejsou vysušené, krepané, zkrátka "ožily"
Když jsem si zrovna nemyla vlasy ve fitku, ale v klidu domova, používala jsem i kondicionér. Absolutně skvěle doplňuje účinek šamponu! Nedávejte jej však do mokrých vlasů, poté co jste pláchli šampon. Kdo má delší vlasy, je ideální je stáhnout a trošku "vyždímat" zbývající vodu. Teprve poté naneste kondicionér. Vlasy pak totiž po celkovém procesu budou opravdu zářit a vypadat mnohem zdravěji! Rich Conditioner má nízké pH, obsahuje bambucké máslo a mokřadový olej, díky jehož podpoře je váš účes objemnější.
...a co vám budu povídat, když mám čas a najdu deset minut, což bych měla pro své vlasy podstoupit alespoň jednou týdně, ale známe se, že....tak jim dopřeji masku. Má příjemnou a jemňoučkou vůni jako vlastně celá řada. Nanáší se do mokrých vlasů a hlavně na poničené části. Ideálně ji nechávám působit deset minut a pořádně opláchnu.
Za tu dobu mohu řící, že kvalita "mé hřívy" se zlepšila a produkty mi sedí. Upozorňuji, že mám delší, hodně husté vlasy, které jsou namáhané žehlením a neustálím "pocením" se ve fitku. Chyběla jim hydratace a na omak byly hrubé, bez života...
Určitě vás zajímá, kde tuhle vlasovou řadu zakoupit. Značka Nu Skin se prodává přes distributory. Na jejich webových stránkách najdete další informace. Jde o luxusní kosmetiku, takže jsem ani nečekala, že až kliknu na to kolik produkty stojí,  že to bude šampon za padesát. Cena je opravdu vyšší, ale když srovnám efekt, moje vlasy si to zasloužily! A ty vaše také! Jsou rozhodně dvě roční období, kdy jim tu "lepší" péči musímě dopřát! Zima  a léto!

Jdu si dopít kafe, lenošit a užívat si zbytek dne. Mějte se krásně!



Nespresso a můj oblíbený hrníček z Albi. Do jejich prodejny v Liberci chodím moc ráda! Nápis na hrnku mi připomíná,  že si mám plnit své sny!

  
Kdo miluje umělé kožešinky jako já, za dobrou cenu najdete tuto bílou v e-shopu Magnet 3 Pagen. Mají i hnědou!


Tyto roztomilé bačkůrky prodává Otto, neodolala jsem jim. 

  



Kniha, kterou listuji a na kterou se chystám- Nedieta.



4 komentáře:

Děkuji za tvůj komentář. Jane