2018/01/20

Růžová VIP snídaně č. 6


Krásné sobotní ráno.

Víkend je tu a tak si dopřejme lahodnou snídani.
Já byla pozvána na tu růžovou. Už po šesté! Pokaždé se těším, protože se tam setkává malá skupinka holek a máme prostor si nejen popovídat, ale hlavně doslova otestovat všechny novinky, které společnost Mary Kay připravila. No a samozřejmě něco zakousneme a dáme si kafe z roztomilých hrníčků.


Letošní rok u MK začal hodně slibně a bude plný vitamínů! No holky, přiznejte se, zásobujete tělo a pleť vitamíny? Já to teda flákám. Jím sice ovoce i zeleninu, ale rozhodně opomíjím multivitamíny. Co se týká cečka, které je dobré brát v zimě, tak to moc nepřeháním a v péči o obličej jsem přes zimu občas línější. Ale už teď vím o hot news, která mě i vám pomůže a dodá pleti to, co potřebuje!


Novinky v MK!
Barvičky! Vlastnit takovou mega paletku stínů, tak se líčím od rána do večera. Odstíny, z kterých si vybere každá žena! Moc hezky se kombinují a líčení s nimi vás bude inspirovat k  mnoha barevným variantám očních víček. Docela se mi zalíbil tmavě zelený odstín (Emerald Noir) a dle Pavly Hlouškové, poradkyně MK, která s námi posnídala, sluší tento odstín právě hnědoočkám!
 

No a nová sada Satin Body se ihned stala mou závislostí. Skládá se z revitalizačního peelingu, sprchového gelu, tělového mléka a tělového krému. Vůně celé řady je úchvatná. Bílý čaj, citrus a bambucké máslo. Testuji ji a užívám si každé použití!


Kdo z vás nemá sadu štětců, tak v tomto setu jich najdete 5! Se štětcemi MK zkušenost nemám, ale osahala jsem je a připadaly mi příjemné. Štetiny nevypadávaly a rukojeti se dobře držely. Věřím, že i jako líčící pomocníci jsou fajn.

A nyní produkt, který dle mého, získá ocenění- objev rokuJmenuje se TimeWise aktivátor s vitamínem C. Když ho budete používat v kombinaci se sérem, bude pleť zářivější, tón sjednocenější a drobné vrásky budou zredukovány! Zdá se vám, že vypadá aktivátor vypadá malinkatě? Je to v podstatě takový čtvereček, někomu může připomínat plochou oční čočku. Při otevření obalu buďte opatrní ať vám nespadne, protože je opravdu malý a hlavně průhledný, ale je v něm super síla!





MK výrobky získaly další ocenění a letos bude tato značka i partnerem Českého Lva! Za mě velká gratulace! 


V závěru jsme měli mini workshop s fotografkou Ladou Nayevo, která nám ukázala, že skvělé fotky, lze nafotit i doma a nemusíte mít fotoateliér.



Tradiční fotka s jednorožcem a tentokráte i s Terezkou!




...MK není jen o kosmetice, ale i o zvyšování ženského sebevědomí. Uvědomte si své plusy a nezapomeňte pochválit také ostatní. I to, že kamarádce řeknete, že jí to sluší, rozzáří váš i její den.


Jakou pozitivní větu si dnes řeknete a jakou předáte dál?


2 komentáře:

  1. Jéé, tak to muselo být super :) značku Mary Kay sice nemám moc v oblibě, ale vypadá to tam útulně a super fotky.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane