2018/02/28

Kosmetické úlovky- únor 2018


Zamilovaný zimní únor je u konce. Ano, ten letošní má jen 28 dní. I přesto jsem stihla vyzkoušet nějaké ty novinky, které byly spojeny s Valentýnem a také tu mám pár kousků, které jsem už doma měla delší dobu a je na čase je probrat.


Koukneme se na vůni, která evokuje lásku! Zahřejeme si ruce delikatesním krémem a vyzkoušíme super balzám! Pojďmě na to!


Vůně lásky! Přesně tak se dá nazvat Qui A L´amour od Yves Rocher, která přistála v mé poštovní schránce. Hřejivé tóny a můj oblíbený cedr! Jde o limitovanou edici EDP, tedy parfémovanou vodu. Takže ta vůně prostě vydrží vonět! 50 ml- 1490 Kč. Kromě cedru v ní najdete hřejivé tóny tonkového bobu a svěží anděliku. Když tuto vůni zkusíte, otočí se za vámi každý! Nebo se zamiluje?



Hřejivou novinkou od YR je sprcháč Plaisirs Nature.  K dostání je ve čtyřech variantách a já otevřela kombinaci granátového jablka a růžového pepře. Řeknu vám, že v období, kdy bojuju s chřipkou, se vždy těším do sprchy. Nejen, že doslova vařící voda mě zahřeje, ale ta vůně sprchového gelu je tak energická, že mi je hned lépe. Alespoň tedy psychicky a v tu chvíli mám pocit, že bacily musí být pryč!  Cena  je 79 Kč za 200 ml. Intenzivní a šťavnatá vůně, která vám zpříjemní boj s mrazivou zimou. 

Pro ty, kteří neznají značku Yves Rocher, zdůrazňuji, že je to přírodní kosmetika, proto jsou i ceny o něco vyšší, ale produkty stojí za to. Navíc pokud se zaregistrujete v jejich kamenných prodejnách, získáte kartičku a každý měsíc vám do schránky přijde "pohled", díky kterému v obchodě k dalšímu nákupu získáte dárek i zajímavou slevu. Pro březen je dárkem lak s gelovým efektem v hodnotě 149 Kč a pokud utratíte 469 korun, získáte kosmetickou taštičku. Vím to, protože před pár dny mi ten pohled došel.


Micerálka od Eucerinu DermatoCLEAN 3v1 je pro mě vcelku zklamání. Od někoho jsem ji dostala jako dárek, ale už používám ji od prosince. Dávala jsem ji tedy dost dlouhou dobu šanci a čekala na zázrak. Jo odlíčí, ale tak na 98%. Alespoň já z ní mám takový pocit. Možná si nesedíme.
Letošní zimu se mi celkově zhoršila pleť a možná jsem od tohoto "lékarenského" a relativně dražšího produktu ( cca 400 Kč) očekávala víc. Pleť sice nebyla vysušená, ale informace o tom, že by pleť měla být po použití čistá a rozjasněná, se u mě nesetkala s pozitivním výsledkem. Co však chválím je to, že tato micerálka je bez parfemace i alkoholu. V zimě totiž  upřednostňuji  neparfemované "odličováky". Ovšem vím, že je to produkt, který si sama od sebe nepořídím!



Objevem měsíce je pěnový balzám/kondicionér Pro-V Intesvive Repair od  Pantene. Pro mě novinka, s kterou jsem maximálně spokojena. Je fakt, že o vlasy se v posledních měsících starám asi nejvíc. Na mé vlasy stačí nanést množství většího vlašského oříšku a aplikovat po celé délce vlasů až po konečky. Připomínám, že před použitím je třeba balzám pořádně protřepat. Necháme chvilku působit a opláchneme. Nevím čím to je, ale vlasy jsou prostě nádherně nadýchané a lehké. S použitím tohoto balzámu není rozčesávání problém! Cena mega přijatelná, seženete jej od 70 Kč. Wow!


Krém na ruce z časáku. Tuším, že byl někdy na podzim přibalen ke Cosmopolitanu. Voní nádherně! Pokud potřebujete v těchto mrazech doslova zahřát ruce, zkuste variantu Toffee Apple. Doslova chuťová sladká extáze. Krém značky Les Délices obsahuje bambucké máslo,což je v tomto období ideál! Ruce nejsou vysušené! Jo, tohle byla super koupě! Konzistence krému je sice o něco tekutější, ale stále v normě. Ráda zkusím i jiné varianty. 75 ml stojí v parfumérii Douglas 119 Kč, což je přijatelné.


Co v únoru,  kromě mrazu, překvapilo či potěšilo vás?


2 komentáře:

  1. Najviac ma zaujala ta vôňa od Yves Rocher, určite vonia krasne :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Alex, máš pravdu, krásně voní! Užívej zimu.

      Vymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane