2018/03/31

Kosmetické úlovky- březen 2018


Hezké sobotní ráno.

Než se rozutečete na velikonoční hodování a hledání vajíček, pojďte se podívat na mé březnové kosmetické novinky. 
Nejen já jsem se dala to refreshe pleti, ale i některé kosmetické firmy přišly s novinkami, neboť ví, že jaro, refresh a detox patří k sobě. 


S maskami se  tento měsíc doslova roztrhl pytel. Přišla mi zásilka 7th Heaven. Tuto značku znám! Je totiž v drogerce nepřehlédnutelná a doslova barevná. Masky stojí kolem 40-50 korun. Ty, které jsem dostala, postupně zkouším a už teď mohu říct, že  slupovací maska je hodně fun. Je z černých mořských řas a jsou v ní nasekané rakytníkové plody. Jelikož je slupovací, je o zábavu postaráno. Představte si ten moment,  kdy sundáváte svůj "černý ksicht" příšerky a stává se z vás princezna. To mě baví!
Skvělou "maskou" nemaskou, jsou čistící proužky na nos. Přeci jen ty černé tečky máme nejvíce tam. V balení jsou tři proužky, takže je může použít celá rodina. Díky výtažkům z černého uhlí bude přebytek kožního mazu absorvován a všechny odumřelé buňky budou pryč. Sbohem tečky!

7th Heaven masky jsou vegetariánské! Základ tvoří přírodní složky. Na trhu se pohybují už 30 let, tudíž jste je rozhodně někde viděli. Mají i certifikát PETA, tj. bojují za práva zvířat. Koukněte do drogerky a nějakou si vyberte



Kdo si pamatuje na loňskou novinku Pure Clay? Teď přichází trojka Smooth sugars a za mě vede Nourish scrub, tedy jemný vyživující cukrový scrub, který rozmazluje pleť. Obsahuje cukry přírodního původu a dokonce i kakaové máslo. Pleť je pak doslova sladká  a k nakousnutí. Love it!



O  denní péči od YR jsem již psala. Krém, který mě kromě kávy, zpříjemňuje rána. Jemná vůně evokující jaro vás osvěží. Díky krému a celé řadě Elixir Jeunesse se mi zlepšila pleť. A to po měsíci používání mohu stopro potvrdit!


Od L´oreálu mi přišla hodně zajímavá novinka. Elseve Extraordinary oil 3v1- šampon, balzám a péče. Kdo zná produkty Elseve, ví, že mají zajímavý voňavý nádech. Tento multi produkt obsahuje 6 vyjímečných výtažků olejů z květů a mě překvapil jeho účinek, hlavně co se týká rozčesávání vlasů. Rozhodně stojí za pozornost, když chcete ušetřit čas i prostor na vaně. Potěšilo!


Posledním produktem je ústní voda. Psala jsem už několikrát, že jsem po nároční operaci dásní a tudíž v koupelně mám vždy minimálně dvě ústní vody. Někdy si dásně vyžadují šetrnější péči, tedy vodu bez alkoholu, jako je Zendium. Tato je právě vhodná i pro problematické dásně. Šetrná!


Co jste v březnu vyzkoušeli vy?


6 komentářů:

  1. 7th Heaven má rozhodně nejkrásnější obaly, to se musí nechat. Kupodivu jsem jejich masky ještě nevyzkoušela a vždy je dala třeba kamarádkám k narozeninám, než abych ji použila sama. Přemýšlím, že bych si pro jednu do drogerky skočila abych vyzkoušela.
    Terezah-style

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Terezko, teď je řada na tobě si ji nadělit a vyzkoušet! A nebo si udělej takové holčičí odpoledne s kámoškou a testněte to společně při kávě.

      Vymazat
  2. Hrozně mě zaujaly ty peelingy od Lorealu, jak je teď všude reklamují :) a masky od 7th heaven bych taky ráda někdy vyzkoušela :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Péťo, máš pravdu. Peelingy jsou všude, jsou tři a jsou dost dobrý. Rozhodně zkus i masky, slupovací tě bude bavit.

      Vymazat
  3. Ty peelingy vypadají parádně :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane