2018/05/20

Je libo kávu s mlékem?


Ani ne po roce je tu další model kávovaru od Nespressa. Jestli se mi líbil ten malý, designový, tak co dodat k tomuto? Je úplně jiný! Hranatý, elegantní, má příjemný povrch, jiná tlačítka a hlavně, přátelé, je to profík na mléko! Ehmm, s kávičkou samozřejmě! Hned bych jej vyměnila za svůj starý model Citiz&Milk. Děkuji za to, že jsem mohla být na jeho představení! Nespresso mám totiž moc ráda, nejen kafe, ale celý brand.


Kdo z Vás opravdu miluje kapučíno, lattéčko, zkrátka kafčo s mléčnou pěnou, měl by Lattisimu One ( tak se kávovar jmenuje) rozhodně alespoň okouknout. Vřele doporučuji navštívit některý z butiků ( v Brně nebo v Praze- OC Nový Smíchov, Chodov, Pařížská, Zličín,  či můj milovaný Čerňák). Věřím, že až ji uvidíte, bude ji chtít!

Proč Lattisima a ne jen přístroj na šlehání mléka (aeroccino)? Lattisima si totiž dokáže poradit s různými druhy mléka ( sójové, bezlaktózové...). Pokud ji nějaké nevyhovuje, prostě jej nenašlehá!
Za mě je  výhodou to, že oproti aeroccinu, kdy je sice mlého přenádherně vyšleháno, nic nepřeléváte.  Pěna se vám totiž, s Lattisimou, vytvoří rovnou do šálku. Zmáčknete jedno tlačítko a mléko se "napění" do vašeho oblíbeného hrníčku včetně kafíčka. Vy sledujete jak se připravuje vaše dokonalá káva. Mezitím si můžete připravit na talířek nějakou tu sladkost.

  • Pod trysku se vejdou různé velikosti hrníčků. Od espressa po velký hrnek, třeba jenom na mléko!
  • Kolik mléka do nádobky dáš, tolik ho máš v šálku! 
  • Tlačítko na espresso, lungo nebo kafe s mléčnou pěnou. Které stiskneš?
  • Dvě barevné varianty kávovaru (white, mocha brown)
  • Lattissima získala cenu Reddot Design Award 2018- je prostě skvělá!




 







Připravte si kávu, tak jak ji milujete. S mlékem, ozdobenou čokoládou, posypanou skořicí nebo zkuste latte art.



2 komentáře:

  1. Anonymní5/22/2018

    Kavovar je krasny. My jsme si kupovali ten, jak jsi predstavovala minule, na tve doporuceni. Mame garsonku a pristroj nam velikosti vyhovuje.Nastesti mleko nepijeme.Majka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Majko, vzpomínám si, že jsi mi psala a jsem ráda, že kávovar vyhovuje. Přeji hezký den.

      Vymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane