2018/05/24

Namasté aneb "růžová" VIP snídaně č. 7


"Růžové" ráno ve společnosti Mary Kay a opět trošku jinak. Ty holky to mají to vychytané. Žádná nudná tiskovka, kde nikoho neznáte a jen sedíte.



Na tato "pink" setkání chodí už defaktto "stará známá" parta holek. Díky za to! Známe se, vídáme se rády, povídáme si, nebojíme se říct, když chceme pomoci s fotkou a už spolu i cvičíme.  MK není jen kosmetika, ale pomáhá ženám zvyšovat jejich sebevědomí #KrasaSebejistoty a ví, že ženy dokáží úžasné věci!


Než jsme se podívaly na aktuální novinky, stihly jsme si zacvičit jógu. Jóga vypadá sice nenápadně, ale věřte, že se při ní skvěle protáhnete, vyčistíte si hlavu, zpevníte tělo a hlavně se budete vnímat! Není to jen o jedné lekci. Pokud jste začátečník, budete rádi, když pochytíte pár termínů a cviků, ale každou další lekcí se to bude zlepšovat a vy si uvědomíte svou vnitřní sílu a krásu. Jóga je skvělá! Plná pokory, laskovosti a úsměvu. Pozdrav slunci je úžasným začátkem dne.

Namasté




Svou první lekci zvládl i Bibi. Šlo mu to!


A nyní pár kosmetických novinek! Milujete pudry? MK má několik variant, které lze nanést i jako tvářenku. Skvělé odstíny a design pudrů Sheer Dimensions vám zpříjemní každé roční období.


Je sice jaro, ale víte, že sluneční paprsky dokáží být ostré. Nezapomínejte tedy na ochranu s min. 30 SPF. Kdo z vás už se doslova chystá opalovat, neměl by opomenout regenerační gel po opalování.
Já zahajuji sezónu "samoopalováku". Špatně se opaluji, no tedy upřímně, mě to moc nebaví, tudíž volím samoopalovací mléko.



Oblíběný "Botanical". Maska, která vyčístí pleť a je bohatá na přírodní látky. Lehká rostlinná vůně.


Stíny jsou klasika. Do paletky Petite Palette se vejdou až čtyři odstíny a je na vás, jak si je poskládáte.


Parfémované vody! Elige je opojná vůně květin a vanilky. Můj názor je, že je pro vyzrálejší ženy.
Journey, je pro ženy, které jsou free a nebojí se překážek. Divoká frézie, dřevo z mořského pobřeží a cesta plná dobrodružství. Stává se mou favoritkou!


Růžová rtěnka, která mění životy! Každý rok, 12.5., u příležitosti narozenin zakladatelky MK je do prodeje uváděn produkt, jehož prodejem se přispívá na charitativní projekty. Nyní je to na Fond ohrožených dětí. Výrobkem, kterým budete pomáhat, je gelová polomatná rtěnka Powerful Pink! Ta barvička je naprosto uchvátná!


..........a nyní už se soustřeďte, zavřete oči, ÓM....


2 komentáře:

  1. jeej, aj my na Slovensku sme mali takýto event :) joga bola skvelý nápad, a veľmi som to ocenila keďže ju cvičím aj doma :) ako píšeš, vyzerá to na len také váľanie sa na podložke, ale je to naozaj efektívne cvičenie aj na telo aj na dušu :)
    novinky Mary Kay sú skvelé ako vždy! ja túto kozmetiku proste milujem :)
    MakeupbyVeo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Veru, koukala jsem. Měli jste to dříve než mi. Jsme moc ráda, že jsi si to také užila. Byl to super start dne.

      Vymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane