2018/08/31

Kosmetické úlovky- srpen 2018


Sbohem léto!
Máme tu poslední srpnový den a víkend, který definitivně ukončí letní prázdniny. Nebudu vás tedy zdržovat a pojďme rovnou na kosmetiku.


Ti, kteří mě sledují na instagramu, viděli tuto vůni v instastories, když mi dorazila. Je to "mašlička" Eu So Darling od MK.  Už jsem měla její předchůdkyni. Pamatujete
Květinové tóny s nádechem orientu dělají vůni sladkou a těžší. Je tedy ideální na blížící se chladné období. Za mě to je roztomilý dárek pro vaší soul mate. Ulovte ji, je k dispozici do vyprodání zásob.



Na odlíčení řasenky v 99%  používám dvoufázový odličovač.  Zkusila jsem značku Cien, odličovač stojí kolem 30 kaček a je dobrý! Mám sice jinou super star, ale vzhledem k ceně, tento 100 ml "miník" svou funkci splní. Je určen pro všechny typy pleti. Obsahuje výtažky z lotosového květu a není parfemovaný. S kosmetikou z Lidlu nemám problém!


Jelikož v létě nejedu moc v makeupu, ale to neznamená, že pleti nedopřeji hloubkové čištění. Ba naopak. Pár dní mám toto mýdlo s aktivním uhlím a už když jsem jej otevřela, věděla jsem, že si budeme rozumnět. Je přírodní a má lehounkou vůni! Stojí 129 Kč je od značky Vivaco. Dokonale vyčistí pleť! Redukuje černé tečky, akné a stahuje rozšířené póry.


Značku Naturalium u mě vídáte. Má nejúžasnější obaly, které najdete v drogeriích Rossmann.
Od kamarádky jsem dostala několik produktů a opět mě nezklamaly!
Naprosto super peelingový gel s olivovým olejem! Při aplikaci provádí exfoliační masáž pokožky. Je dokonalým pomocníkem po létě, kdy se potřebujete zbavit suchých šupinek kůže. Kromě toho, že jej můžete použít na tělo, odstraní nečistoty a odumřelé buňky z obličeje i nohou. Wow! Pokožka je heboučká. Vůně oliv na blížící se podzim je tou správnou volbou. Cena je kolem 130 Kč.


Novinkou je tělový sprej s vůní citrónu a bylinek, který mi zpříjemňoval parné dny a dokázal mě osvěžit při cestování autem i busem. Defakto je unisex a dokáže vás osvěžit i na pláži nebo doma po koupeli, pokud nechcete použít toaletku. Stojí kolem 140 Kč.



5 komentářů:

  1. Na mýdlo jsem se už několikrát dívala a dost mě láká :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nech se Misko zlakat! Za ty penizky je super a vydrzi.

      Vymazat
  2. Ty jo, to černé mýdlo musím zkusit!! :-)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  3. Naturalium mám ráda! Vyzkoušela jsem od nich tělové mléko a sprchové gely a se vším jsem byla hodně spokojená!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane