2018/08/17

Moje (tajná) zbraň pro mladistvý vzhled


Kdo by rád nevypadal mladě, že? Jak zpívá Kája Gott "Být stále mlád to bych si přál."
Někdo má mladistvý vzhled v genech a někdo ne. Každý je holt jiný.

Jiná je i doba! Máme daleko více možností jak pečovat o svou vnitřní i vnější krásu a dokonce můžeme bojovat i proti vráskám. Moderní svět plný možností.



Já už dávno nepatřím mezi ty nejmladší a doba, kdy jsem začínala s kosmetikou, nebyla moc příznivá. Kosmetiku jsme kupovali v "sámošce" a byli vdeční za to, když tam vlastně něco bylo. Lékárna byla na náměstí a tehdy nikoho nenapadlo si koupit něco jiného než nezbytně nutné léky a občas nějaké to "céčko" či multivitamín. Tak to prostě bylo.  A nyní? Můžete si koupit vitamíny, kosmetiku a speciální doplňky stravy!

O tom,  že jsem nikdy nebyla zastáncem toho,  že bych do sebe ládovala pilulky mládí nebo chodila na botox, už víte.  Možná ta doba přijde, kdo ví.... Zatím jsem však spokojená a bojuji proti času jinak. Jídlem, pitným režimem, pravidelným pohybem, radostí ze života a jedním doplňkem stravy!

Cože je tedy tou mou tajnou zbraní?

Ráda prozradím a doporučím!
Je to kolagenový nápoj! DermoCollagen od ProVenus! Piji ho delší dobu a stal se součástí každého mého rána.


Jedním z hlavních důvodů, proč jsem si jej zvolila byl ten, že ProVenus se specializuje na ženskou krásu! Německá kvalita, která je vědecky prokázána! A co si budeme povídat, Němci jsou machři! 


Mega výhodou (pro ty co nemají rádi pilulky jako já) je sypká forma. Sáčky jsou jednodávkové, takže je mohu mít vždy s sebou. Do práce, na cesty.
Pokud chodím ráno běhat, dám si kávu a k tomu sklenici s vodou s DermoCollagenem. Může se totiž i nalačno, takže vás nebude bolet žaludek, jak se tomu u jiných přípravků stává. 


Kdo běhá a sportuje, zatěžuje klouby, jako já. Po čase zjistí, že po několika týdnech používání DermoCollagenu, se mu uleví od bolesti kostí i zmiňovaných kloubů. Primárně je však tento doplněk určen k redukci vrásek. 


Určitě vás zajímá kdy můžete očekávat výsledek!

Nepočítejte s tím, že se napijete a podíváte se do zrcadla a budete o deset let mladší! Buďme realisté. Ovšem minimálně po 4 týdnech, tj. jen po 28 dnech, tu změnu uvidíte! Vážně a není to reklamní trik!

Zaprvé vaše pleť bude hebčí! Zredukuje se hloubka vrásek a to díky tomu, že DermoCollagen cíleně působí přímo v dermální vrstvě pokožky (to jsem vyčetla z letáku). Základ složení tvoří kombinace bioaktivních kolagenních peptidů spolu s kyselinou hyaluronovou.

Jednoduše řečeno- zpevnění, vypnutí, redukce, vyhlazení a ještě zajišťuje hydrataci pokožky!

1 sáček denně, minimálně po dobu 4 týdnů a budete zářit! Budete se cítít skvěle a o to jde! Změnu pozná i vaše okolí a vy samotné to uvidíte v zrdcadle a na fotkách. 


Jednoduchá příprava! 1 sáček nasypete do 2dcl vody. Chuť je osvěžující pomerančová. Pokud jste těhotné či kojíte, nemusíte se bát, přípravek je vhodný i pro vás ( info je uvedeno v příbalovém letáku) a zjistíte, že se zlepší i stav vašich vlasů a nehtů. 


Cena není přemrštěná. Přípravek je např. v akci v AVE lékárně za 759 Kč/ 30 sáčků, takže dámy, denní dávka mládí za luxusních 25,3 Kč! Nevím jak vy, ale já jdu pořizovat další balení a dostatečně pít! Tohle "omlazování" mě baví. Dejte vědět, jak mládnete vy!





Produkty použité v článku, ať nemusíte hledat odkud jsou- skleněná lahev (Nasvačinu.cz) , sklenička (Lidl), hrnek (Tescoma.cz ), hrnek (Ikea), diář (Bershka), DermoCollagen (lékárna AVE), kafe (Nespresso)


8 komentářů:

  1. Anonymní8/18/2018

    Už jsem o tomto colagenu slyšela, dokoncemá masérka na něj pěla chválu.

    OdpovědětVymazat
  2. O výrobku jsem nikdy neslyšela a u tebe ho vidím poprvé. Zajímavý produkt, i když já tohle doufám ještě pár let řešit nebudu :D ale i tak jsem si na to utvořila vlastní názor, i když bez osobních zkušeností je blbost to hodnotit. Ale nevím no, nezaujal mě a osobně bych si ho nekoupila.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Nelo, určitě až tohle budeš řešit, uvidíš, že je na trhu hodně produktů. Mě bohužel nevyhovují tablety,to už jsem na blogu psala několikrát a letos nastala ta doba, kdy jsem si řekla, že kromě kosmetiky, zkusím doplněk stravy. A s tímto jsem si prostě padla do oka i do chutě. Vyhovuje mi rozpustná forma a hlavně chutná.

      Vymazat
  3. Anonymní8/18/2018

    Jani je to náhoda, ale je to tři měsíce co jsem si ho koupila a neustále kupuji. Už ho pořizuji i mamce a obě jsme spokojené. Doporučili mi ho v lékárně. Zkoušela jsem nějaké tablety a ty na mě nebyly, nechutnaly mi a nápoj je prostě dobrej. Ještě i na klouby piju speciální nápoj, ten mám od ortopeda a jinak jím vitamíny. Moc hezké1 Ahojky Kačí.

    OdpovědětVymazat
  4. Anonymní8/18/2018

    Tohle ty kočko teda dopujes. Uz jsem se te minule chtela zeptat co to mas v te lahvicce a je to bile :) A vysledek na tobe vidim.Veru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veru, budu to mít s sebou v so na brigošce, klidně můžeš ochutnat :)

      Vymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane