2018/08/25

Mořský vánek v koupelně? Proč ne!


Kdo by si rád nepřipomněl moře, mořský vánek, pohodu a večery na pláži při západu slunce. 
Pojďme se společně do těch vzpomínek ponořit a to díky kosmeticým produktům "Mrtvé moře" od Manufaktury.

Měla jsem možnost vyzkoušet celou řadu, která má vylepšené složení s šetrnými konzervanty, neobsahuje SLES (Laurethsulfát sodný ) a hlavně se "oblékla" do nového kabátku. Design výrobků nyní více evokuje svěží mořský vzduch, relax a pohodu.


Prázdniny a dovolené pomalu končí a věřte, že ten přechod do "reálu", kdy vás čeká psaní domácích úkolů se školáčky, kroužky a pracovní povinnosti bude náročný. Proč si jej tedy nezpříjemnit, nezavřít na chvíli oči a při sprchování se neponořit do moře a snít!

Pokud se chystáte do víru velkoměsta, jdete na rande nebo jen posedět s přáteli a chcete, aby vaše  vlasy voněly létem a vy jste se cítila doslova bohémsky, vsaďte na extra jemný šampon s panthenolem a ovesným výtažkem. Vlasy jsou po umytí plné energie a vy se stanete mořskou pannou s nádhernou hřívou. Stojí 189 Kč/ 250 ml, stačí však nanést malé množství!


K šamponu patří  balzám, který je krémový. Určen  je pro normální až mastné vlasy! Musím říct, že po jeho používání se mi hezky zacelily létem zničené konečky vlasů.  Vlasy nejsou vysušené a hlavně zmizel, to opravdu, elektrostatický náboj. Asi snad úplně můj první produkt, který to dokázal. Se šamponem je tento balzám dokonalá dvojka! Cena 209 Kč za 150 ml.


Mezitím co necháváte působit vlasovou kosmetiku, rozmazlete tělo sprchovým gelem. Nasajte lehkou vůni moře, zavřete oči a nechte se unášet proudem a šuměním vody. Kromě jiného obsahuje můj oblíbený kokosový  a mandlový olej. Kdybych mohla,  sprchuji se od rána do večera. Gel stojí 179 Kč/250 ml. Opět stačí dát na mycí houbičku pár kapek a během chvilky jste v ráji.



Manufakturu používám mnoho let, ale snad poprvé mám jejich tělové máslo! V létě sice více ujíždím na tělová mléka, kvůli tekutější konzistenci, ale toto máslo není tak husté. Je to takový střed mezi mlékem a hutným máslem. Navíc je v tubě a protože jsem se tak moc mazala krémem na ruce, který je také v této řadě, nosím teď tohle máslo s sebou v kabelce místo něj. Na mořské vůni jsem se stala závislou. Možná i proto, že jsem letos nebyla u moře a celá řada ve mě vzbuzuje nádherné vzpomínky


Krém na ruce je pro mě celoroční must have. Doma mám vždy několik značek a krémy mám všude! V kabelce, v koupelně, na pracovním stole, v tašce, kterou nosím ven se psem i v autě. Tento jemný krém jsem spotřebovala brzo. Je prostě úžasnej! Kdo by se nezamiloval do té lehké svěží bezalergenní vůně s vodními tóny, která zanechá ruce příjemně provoněné. Cena 169 Kč/75 ml.

"Obličejové kombo" aneb denní a noční krém.  Na krémech od Manufaktury miluji balení s pumpičkovým dávkováním! Krémy jsou totiž pohodlné na cestování, netaháte žádný težký skleněný kelímek. Kdo z vás má citlivou nebo podrážděnou pokožku nemusí se bát, výrobky jsou vhodné i pro vás. Moc hezky se vstřebávají a večerní krém vám při spánku neumastí polštáře. 50 ml ( denní je za 289 Kč a noční za 309 Kč).



Mýdlo. Klasika, kterou mám ráda. V koupelně mám mýdlo tekuté i to klasické. A víte co? Toto voní nádherně, čistotou i když obsahuje regenerační bahno. Koupila jsem další, které mám v prádle. Baví mě! Mýdlo stojí 150 Kč.


Jak se vám "mořská řada" líbí? Mě moc! A i když je ještě léto, myslete na to, že se blíží Vánoce a proč někomu neudělat radost nějakým tím dovolenkovým voucherem a nepřidat mu k tomu něco z této řady, ať je to stylové.

PS: Blíží se oblíbené nákupní dny Marianne. Koukla jsem do slevové knížky a Manufaktura bude mít 20% slevu. Navíc, kdo nakoupí nad 1000 Kč dostane dárek (krém na ruce). To stojí za to, udělat si radost!



11 komentářů:

  1. Anonymní8/25/2018

    Moc hezoucke.

    OdpovědětVymazat
  2. Značku Manufaktura mám moc ráda :) zaujal mě z téhle řady ten krém na ruce.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  3. táto rada sa im teda naozaj vydarila, krásne fotky <3

    OdpovědětVymazat
  4. Kdysi jsem měla podobnou sadu z Avonu

    OdpovědětVymazat
  5. Tahle řada vypadá hodně povedeně :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  6. Manufaktura má výborné řady kosmetiky

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane