2018/08/29

Testování aneb po prázdninách už jen bez skvrn


Jeden z dalších oblíbených článků, tj. testování a sdělení výsledků.

Nejen maminky, ale všechny ženy, které kupují prací prostředky, určitě zaregistrovaly letošní vylepšenou variantu pracího gelu Persil. Je snad v každém obchodě.


Zapojila jsem se do testování, v kterém jsem vyzkoušela  Persil Power gel, tedy tekutý prací prášek. Je o 40% koncentrovanější než předchozí varianta a hlavně je šetrnější i k životnímu prostředí. Kromě toho, že prádlo je zářivě bílé a krásně voňavé se Persil zaměřuje na skvrny. A že jsem mu jich pár ukázala! Poradil si se skvrnami na tričku, které jsem si způsobila ládováním melounu. Zvítězil nad zelenými fleky od trávy na starém prostěradle, které vozím na výstavy, kvůli zakrývání kennelky. A odstranil i zaschlou špínu na utěrkách!




Gel ocení i maminky malých dětí a školáčků. Brzo začne škola a flíčky od pití i pastelek budou nejen na tričku. Z běhání venku budou kalhoty od bahna a pračka pojede na plné otáčky. Výhodou je, že gel účinkuje už při nízké teplotě od 20 °C, tudíž přeprání "v ruce", když se vám nebude zrovna chtít zapínat pračka, je také možné a půjde to. Pro mimča je pak určená varianta pro citlivou pokožku.


Dávkování je jednoduché. Jako odměrku můžete použít víčko. Ale zkušené "hospodyňky" dávkují již "by oko". Díky "nalejvátku" se snadno trefíte do zásobníku na pračce. Malé litrové balení vydrží zhruba na 20 praní. Cenově se však vyplatí koupit rovnou větší variantu!


Už ho nový Persil máte?



4 komentáře:

  1. My máme persil sensitive na dětské oblečení a je úžasnej, krásně čistí

    V3ronika life

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kamarádka ho také na oblečky mimča používá a hlasí, že je spokojená, žádné negativní reakce.

      Vymazat
  2. Tak ten musím vyzkoušet :-)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jasná věc, pračka i prádlo si budou libovat.

      Vymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane