2018/09/30

Kosmetické úlovky- září 2018


Sbohem září a vítej barevný podzime! Doufám, že následující měsíce budou stát za to, jako "poprázdninová" kosmetika.


Jedinou dekorativkou, která u mě přistála, byly stíny Korff. Italská značka, s níž se setkávám poprvé. Stíny mě baví v kombinaci s jinými barvičkami. Krémovo gelová textura a třpytivost dodává líčení eleganci. Používám je hlavně na finální efekt, kdy dám do koutků pár "třpytek", případně kopíruji linku horního víčka. 



Vůně do kabelky! To je 15 ml balení Mon Evidence od Yves Rocher. Harmonická ovocno-chyprová! Směs damascénské růže , pačuli, vanilky a mandarinky.  Toto balení jsem dostala a vím, že se dávalo i k nákupu členkám YR. Vůni si můžete pořídit v 50 ml balení.



Ze stejné řady jako je parfémek je krém na ruce. Opět pidi midi tuba do kabelky. Je super ji mít stále při sobě a dopřávat si pocit volnosti a uklidnění.


Mary Kay a mega NOVINKA, které jsem věnovala samostatný článek. Poctivě jsem testovala krémy i čistící gel. Klikněte.


Rossmann mi poslal sadu na vlasy od L´biotica, což je polská značka. Přiznám se, že tuto řadu bych normálně v regálu ignorovala . Na první pohled ve mě díky barvě obalů evokuje, že je určená pro blondýnky, což já nejsem. Zdání ovšem klame!
Produkty mě nadchly díky ceně, účinnosti i paraben free!


Zajímavou novinkou je Bioaktivní emulze, která intenzivně obnovuje suché a zničené vlasy!  Používá technologii ActiveQuat jež aktivně proniká dovnitř vlasů. Důležité je, že se nanáší do vlhkých vlasů, ale ještě předtím než je umyjete šamponem!!! Necháte ji působit 5-15 minut a následně opláchnete a jde se na klasické mytí.
Repair every day šampon je určen ke každodennímu mytí. Vlasy nezatíží a má lehounkou sladkou vůni, jež mi připomíná nějaké bonbóny. Posiluje strukturu vlasů a hlavně dodává hydrataci. Po létě či při častém fénování, kulmová a žehlení jej oceníte! Prodává se v 250 ml tubě. Šampon byl vyvinutý a testovaný týmem vedeným Kadeřnickým mistrem světa Pawlem Matrackým.
Závěr vlasové péče patří bezoplachovému spreji. Miluju bezoplachové věci! Sprej chrání barvu, vyhlazuje zničené konečky a zabraňuje elektrizování.


K testování mi přišla sada Neutrogena. Nicméně na pomoc jsem povolala mamku, protože moje pleť zkoušela jinou kosmetiku a chtěla jsem pro vás adekvátní hodnocení.
Navíc modrá barvička celé řady si říkala o to, že by ji právě mamka měla zkusit, protože modrou miluje!


City Shield hydratační krém s SPF 25. Krém  mamka zhodnotila tak, že se jí hezky na obličeji roztírá a pleť je, díky obsahu kyselinu hyaluronové, hydratovaná po celý den. Musím podotknout,  že mamce je 55 let a pleť měla po létě docela dost suchou. Balení v úzké tubě je ideální a vůně á la aqua je skvěle osvěžující. Navíc namodralé zbarvení krému, mojí mamce zpříjemnilo každy den. Modrá je prostě dobrá. 50 ml krém stojí od cca 350 Kč, dle obchodu.



Novinku od Neutrogeny si mamka zamilovala natolik,  že konečně hydrataci dopřála i svému tělu a  v používání tělového balzámu Hydro Boost whipped body balm byla pilná jako včelička. Když se totiž někdo v létě "smaží" na sluníčku, pozdějí pocítí, že plet´je vysušená a musí jí tu vodu dodat. Lehounká gelová textura příjemně ochlazuje a dokonale se vstřebává. Taková lahůdka po sprše. Cena kolem 150 Kč/200 ml.


I vyhlazující tělový peeling je super pomocníkem na vyčištění pleti. Maličkaté mikročástečky jsou jemnňounké a šetrné, že jej můžete používat denně. Tady mamka přiznává, že "peelingován" opomíjí a musela jsem jí to připomínat. Ovšem po vyčistění pleti měla vždy skvělej pocit, jako by se ocitla v ráji! Cena cca 155 Kč/150 ml


Jaké bylo vaše kosmetické září?

2 komentáře:

  1. ty šampony vypadají moc dobře :) zrovna jsem přemýšlela, že by to chtělo změnu a zkusit nové značky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Báro určitě, také ráda zkouším nové věci. U této sady mě baví sprej.

      Vymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane