2018/10/31

Kosmetické úlovky- říjen 2018


Loučíme se s říjnem a pomalu se připravujeme na období zimních radovánek, vánočních svátků a setkávání s přáteli.
I moje kosmetika dostává hřejivý nádech a už přemýšlím, co bych tak mohl být tip na dárek pro mé kamarádky....

Pojďme se podívat co jsem vyzkoušela.


Elnino slaví 15. narozeniny a poslalo mi dárkovou krabici s cool kousky. Pomalu je testuji a  první co jsem zkusila bylo tělové mléko od Escady. Ještě naposledy, si alespoň díky obalu, mohu vychutnat ty slunečnější dny.
Fiesta Carioca je sladší. Jde o parfémovanou limitku v jejíž tubě naleznete maliny, fialky, jasmín, květ pomerančovníku, pižmo i cedr. Hezky se roztíra a tělo je doslova sladké! V koupelně vám balení připomene léto. Klikněte na web už je výprodeji.


Byl tu i ten, z kterého všichni šílí a mě do teď nechával chladnou a vlastně i nechává. Karl Lagerfeld, ikonický módní návrhář. Vůně For Her je směs ovoce a květin a plná něřnosti. Dostala jsem 4,5 ml balení a jsem ráda, že jsem tu vůni mohla zkusit. Je to pidi midi roztomilouš do psaníčka na večírky. Na Elninu mají na výběr několik variant a tím, že jde o parfémovanou vodu, vydrží vonět hodně dlouho! Najdete v ní sladké tóny, ale rozhodně se neřadí k těm těžkým vůním, naopak díky citrónu a magnolii je svežejší.


Objevem měsíce se pro mě stalo sérum pro růst řas a obočí.  S obočím jsem problém nikdy neměla, roste mi dost rychle, ale řasy? Ty by mohly povyrůst. 
HairPlus obsahuje komplex vysoce účinných biopeptidů, takže nejen prodlužuje, zhušťuje, ale zlepšuje i kvalitu. 
Jak se používá a jak funguje? 
Je to takový mini štěteček. Musela jsem si na aplikaci zvykat. Původně jsem si říkala,  že kartáček alias řasenka by byl lepší, ale zvykla jsem si a stala jsem se "natěračem" řas. Ono se to hlavně nenanáší po celých řasách, ale jen ke kořínkům! Vlatně jako byste si dělali linky.
Jakmile nanesete sérum nečekáte na zaschnutí, ale rovnou se můžete dolíčit! Prostoje nemám ráda. Ovšem nezapomínejte sérum nanášet buď ráno před nalíčením nebo večer, kdy se naopak odlíčíte.

Po pěti týdnech pečlivého testování vidím posun! Řasy jsou delší a vypadají naprosto přirozeně což kvituji!  Řasy jsem si nikdy nemepila  a umělé mrkačky se mi nelíbí. 
Stačí nanášet jen jednou denně! Doporučuji, ale upozorňuji,  že pořizovací cena je vyšší (2280 Kč). Každopádně při důkladném spočítání zjistíte, že produkt vám vydrží až šest měsíců a nic nelepíte a neničíte si řasy!
Luxusní balení!




Peeling je občas potřeba. Přiznejte se, nezapomínáte?
Avène přišlo s příjemnou novinkou ve formě jemného peelingu Gentle scrub z řady Body. Základem je termální voda Avène a tři rostlinné oleje. Mikročástice z jemné celulózy a jojobového vosku šetrně vyhlazují a zjemňují pokožku. Tudíž sbohem odumřelé buňky.
Cena za 200 ml se pohybuje různě. Na webech najdete od 300 Kč výše.


Sada Saténové ruce v limitce Granátové jablko byla poděkováním za prezentaci MK a mém vystoupení na tiskovce.
Tohle trio je pecka! Tři luxusní pomocníci, kteří vám zpříjemní sychravé počasí a ruce budou jako v bavlnce. Doslova!!!


Miláčkem z tria je peeling a ehmmmm, tady se občas musím držet, protože ten je tak skvělej, že bych byla schopná jej vypotřebovat během dne. To jablíčko v něm tak voníííííí a bambucké máslo dokonale zjemňuje, že bych mohla u umyvadla stát celý den a jen peelingovat. Závislost!


Trojku doplňuje ochranný změkčující krém, což je v podstatě taková vazelínka, která podporuje ochrannou bariéru pokožky a zadržuje v ní cennou vlhkost. A pokud máte suchou kůžičku kolem nehtů, je dokonalá na její promasírování.
Posledním krokem už je výživný krém s bambuckým máslem opět s jemnou "granátovou" vůní.
Sada stojí 1195 Kč a jde o limitku, tak si pospěšte. Je v hezké dárkové taštičce a jako vánoční dárek bude ideální. Inspirativní.


A novinky u vás? Už pomalu nakupujete vánoční dárky?


10 komentářů:

  1. ja som si tiež novú Satin hands zamilovala! presne ako píšeš, tá vôňa jabĺčka je tam neskutočná! :)
    MakeupbyVeo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veru, děkuji. Také jsi závislá na tom peelingu? :)

      Vymazat
  2. mňa veľmi zaujala rada od Mary Kay Satin Hands, vyzerá úžasne :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ten peeling od Avéne musím vyzkoušet. Hodně už jsem o něm četla tak mě taky láká :)

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
  4. Akurát hľadám nejaké sérum na rast rias ako vianočný darček, takže hneď idem bližšie mrknúť na toto :D Veľmi pekný článok ❤
    BEE A CHANGE // Facebook Page // READ ABOUT "AKO VÁNOK BY MYLO"

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Za mě spokojenost i když ta cena je hodně vysoká, ovšem vydrží šest měsíců a pro holky, které mají fakt problém s řasami a obočím se to vyplatí.

      Vymazat
  5. Sérum na řasy jsem měla taky. Bylo super, narostly mi krásné, husté a dlouhé řasy. Mnoho lidí si myslelo, že mám umělé. Ale po několika měsících mě začaly štípat oči a okolí bylo červené. Proto jsem sérum přestala používat. A jakmile jsem ho přestala používat, tak mi všechny nově narostlé řasy vypadaly. Znovu bych do něj nešla. Kdyby bylo levnější tak možná.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to mě mrzí, že máš takovou zkušenost. Mě se to zatím a doufám,že ani nestane. Kamarádka měla sérum před delší dobou a také naštěstí je v pohodě.

      Vymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane