2018/10/12

Sto let republiky a lípa v hlavní roli


Pamatujete na fialku a mé vzpomínky na babičku? 
U příležitosti stého výročí založení republiky, představuje Manufaktura další limitku v nostalgickém duchu- kolekci Lípa!
Lípa je národní strom a tak toto spojení s českou značkou kosmetiky, v tento významný rok, je více než logické.
I na lípu mám hezké vzpomínky. Vzhledem k tomu,  že jich bylo po celé republice vysázeno od roku 1918 mnoho, byla lípa i ve vesnici u mé babičky. Scházely jsme se pod ní s holkama každý víkend po obědě a kuly pikle. Zkrátka srazy pod lípou.
Opět na mě dýchla krásná atmosféra "starých" časů a prostřednictvím této limitky to můžete zažít také.


Sprchový gel osvěží a zahřeje. Po umytí se budete cítit plni energie, alespoň já to tak měla. Unikátní moderní složení s vysoce koncentrovanými mycími složkami zajistí to, že spotřeba je až o 1/3 nižší nežli u obvyklých přípravků tohoto typu. Kdo šetří má za tři! Jinak mě moc baví střapec i když občas někdy "zmokne". Cena 179 Kč/250 ml.


Krém na ruce je must have kousek do kabelky. A když v metru vyndáte tuto nádherně zbarvenou tubu, každý se podívá. Krém je ideální v podzimním sychravém počasí, kdy vašim vysušeným rukám dodá potřebnou ochranu. Obsahuje nejen výtažek z lipových květů, ale mimo jíné i výživný mandlový olej a bambucké máslo. Cena 148 Kč/ 75 ml.


Podzim a zima pro mě znamenají zvýšenou ochranu rtů. Věřím, že balzám s přídavkem meruňkového oleje a včelího vosku je správným pomocníkem a předejde popraskaným rtům. Stojí 119 Kč.


Manufakturu si bez klasických mýdel nedokážu představit. Miluju je! A občas dávám mýdlo i do prádla, krásně jej totiž provoní. 
V koupelně se "nerozblemcá" a vždy je příjemným pomocníkem při mytí rukou. Úžasně zvláčňuje ruce! Stojí 139 Kč.


Kremíky má tato značka dobře vymakané! Žádné kelímky, ale tubičky s dávkovačem. Tento ochranný balzám slouží jako ranní i večerní péče pro suchou pokožku či jako ochrana každé pleti v nepříznivém počasí. Hodí se i na dovolenou a zimní radovánky, kde vás ochrání před drsným horským počasím. Cena 249 Kč/250 ml.



Chladné večery..., kafí máte za den vypitých už spousty, tak proč si nedat čaj s kapkou lipového sirupu. Chutná výborně a posílí vaši imunitu.  Je vyroben z výtažků z lipových a bezových květů, třtinového cukru a vitamínu C. 159 Kč/ 250 ml. 



Úžasná a elegantní vůně! A rozhodně nejen pro babičku. Tato vůně si najde své příznivce i v mladší věkové kategorii! Je hřejivá a kombinace lípy, pivoňky, jablka a vanilky neodolatelná. Toaletka stojí 575 Kč/ 50 ml.


Jaký kousek z této limitky bude váš? Jeden nebo všechny?


2 komentáře:

  1. Anonymní10/12/2018

    Koupila jsem si uz vuni i sprchac.

    OdpovědětVymazat
  2. Anonymní12/24/2018

    Every weekend i used to go to see this web page, as i want enjoyment, since
    this this site conations truly pleasant funny stuff too.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane