2018/11/17

Když se perou plyšáci


Špinavé prádlo jsme spolu již prali několiktrát a otestovali jak aviváže, tak prací prostředky. Ovšem, to jak peru věci pro Bibiho, ještě nevíte.

Pozor, tohle není speciální prací prostředek pro "hafany", ale je ideální pro textil, který se dostává do kontaktu právě s našimi čtyřnohými mazlíky.


Nedovolím si hodit do pračky psí hračky, když používám hodně "voňavou" aviváž nebo prášek. Důvodem je to, že pes hračky nosí v tlamičce, hraje si s nimi a přeci jen je to zvířátko, které potřebuje citlivější přístup a nechci aby ho nějaký prostředek zbytečně podráždil a my skončili na veterině. Sanytol je vyvinutý tak, aby zvířátkům nevadil.

Ve společném testování, se čtenářkami a redakcí Žena- in, jsem vyzkoušela Sanytol dezinfekci. Přiznávám, měla jsem trošku obavy z toho, že vůně bude "nemocniční". Přišlo milé překvapení. Sanytol voní příjemnou čistotou!


Sypký prášek, tedy dezinfekce, odstraňovač skvrn, je primárně určen na bílé prádlo. Použila jsem jej na prostěradlo, které nám na výstavých slouží na zakrytí kennelky. Čas od času jsou na něm skvrny nejen od trávy, ale i od tlapek či rozlité kávy. Přestože při praní těchto věcí zapínám pračku na nižší teplotu, něco kolem 20°C, účinek byl super. A hlavně Sanytol i při této teplotě dokáže odstranit až 99,9 mikrobů, bakterií a plísní. Možná si říkáte, kde by se bakterie vzaly, když doma uklízíte, ale věrte, ony se najdou. Pejsek chodí ven, pak kouše pamlsky a jde si hrát...Stejně tak věci z výstav, tu a tam k nim čuchne jiný pes a pro bakterie je to ráj.
Dalším plusem je to, že na žádném místě nedošlo k tomu, že by se prášek nerozpustil. Což se u některých prostředků stává.
Dávkování je jednoduché. V balení je odměrka, tudíž žádné sypání, ale jen naberete a přidáte k běžnému pracímu prostředku. Já na hračky a praní dek pro Bibiho prášek většinou nepoužívám, dávám jen Sanytol. A jde to!





Tekutý prostředek jsme využili nejen na medvídky a  celou partu plyšáků, ale také na mé sportovní oblečení. Hodí se na barevné i bílé prádlo a na všechny druhy textilií. Ocenila jsem ho hlavně u tílek a sportovních podprsenek, protože ty peru nejčastěji a bojuji u nich se zaschlým potem. Jsou i kousky, které někdy peru v ruce, protože je potřebuji několikrát týdne a Sanytol dezinfekce na prádlo si  s ručním praním poradí. Je hypoalergenní, bez chlóru a účinný!
Stačí dát jedno víčko do otvoru pro aviváž. Opět lze kombinovat s různými pracími prášky.

Za náš tým, holka a pes, hlasíme spokojenost a milé překvapení z vůně! Sanytol doporučujeme a jdeme pokračovat v praní.

Zkoušeli jste už Sanytol nebo jste se obávali, jako já, že vám všechno prádlo bude "vonět" až moc dezinfikovaně?




Pokud vlastníte napařovač a nechce se vám zrovna prát hračky v pračce, tak mi jedna čtenářka doporučila, že je stačí vzít napařovákem. Osvěžuje a odstraňuje zápachy. Děkuji za tip. Osobně mám malý napařovač Philips a nejvíce jej využívám na halenky a jemný materiál. No schválně, zkoušeli jste to?



Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za tvůj komentář. Jane