2018/11/24

Kosmetické úlovky- listopad 2018


Listopadové ráno a pomalu další odškrtnutý měsíc v kalendáři. Než se naplno pustíme do adventních příprav, které už jsou za dvěřmi, podívejme se na kosmetiku. Možná už tu najdete tip na dárečky.


Zvykli jsme si, že skoro každý řetězec má svou značku. Já nově zkouším Bevolu, kterou prodává Kaufland. Docela mě dokázala překvapit!
Hezké a jednoduché obaly, hodně široký sortiment produktů a cenově příznivá. Neurazí ani jako dárek.
Mám tělový krém, který je hutnějsí, takže pro mě ideální na zimu. Během zimy mám velkou spotřebu krémů, mlék a másel. Od Bevoly mám tělový krém určený na suchou pokožku, jež obsahuje i bambucké máslo. Kelímek hezky padne do ruky, takže když máte ještě vlhké ruce po koupeli, nic se neděje. Krém se hezky vstřebává a ta jemnňounká vůně je příjemná.


Úžasnou vůni má i čistící mléko s nádechem meruňky. Je určeno pro všechny typy pleti.  Po vyčistění na mé tváři zanechává příjemný pocit a když nanesu ještě denní krém, cítím se skvěle i bez make-upu. Mimochodem krém má dokonalé balení! Skleněná dózička vypadá opravdu luxusně a navíc obsahuje Q10, SPF 15 , bambucké máslo a olej z mých oblíbených makadamových ořechů.


Meruňky mi asi byly tento měsíc souzeny, neboť Rossmann mi poslal na vyzkoušení značku Nature Box a zvolil pro mě meruňkovou variantu. Vlastně ta vůně je dokonalá. Máte pocit "zahřátí" a zároveň i toho, že ještě není úplná zima přejít na mnohem hřejivější variace.
Šampón a kondicionér na vlasy k sobě skvěle padnou a na vlasech mi ani jeden produkt nezanechal nepříjemný pocit. Produkty obsahují 100% za studena lisovaný meruňkový olej, známý pro své cenné vitamíny a antioxidanty. Jsou bez parabenů, silikonů a super pro vegany!  Ceny se pohybují od 90 Kč, dle výrobku.


Osobně mě z Nature Box zaujal body scrub, tedy tělový peeling.  Neškrábe, proces peelingování není nepříjemný, ba naopak! Výsledkem je voňavá a hlaďounká pokožka.


V zimě péči o obličej a celkově o pokožku věnuji maximum. Přes toto období mám sklony k vysušení a abych tomu předešla, rozhodla jsem se vyzkoušet  pěstící olej od kosmetiky Capri. Přestože jde o olejíček, pleť nemastí a zanechává velmi příjemný sametový efekt. Používám jej ráno a večer na vyčištěnou pleť. Dá se "přimíchat" i do krému. A samozřejmě neuškodí použití na krk a dekolt, jde totiž o přírodní bio olej z tradičních ajurvédských rostlin s omlazujícím efektem. Skleněná lahvičce s kapátkem je úžasně řešená. Tento olej musíte rozhodně vyzkoušet! Seženete ho zde.




Z dekorativky jsem se doslova zamilovala do tenké konturovací tužky na obočí od Mary Kay. Odstín brunette mi skvěle sedí a hlavně tužka má zasunovací mikrohrot. Sbohem ořezávání!



Další produkty na fotkách: kožešinka z Jysk, časopis Žena a život, konvička z Pepco, hrníček z Tescoma a kafe Nespresso

A nyní už pomalu na adventní přípravy. Těšíte se?


3 komentáře:

  1. Odpovědi
    1. Doufám, že tě zláká:) já mám zálusk na další variantu peelingu

      Vymazat
  2. Musím už konečně vyzkoušet nějaký produkt od Nature Box!!

    Přeji veselé a klidné Vánoce :)!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane