2018/12/31

Konec roku 2018



....je konec!  Poslední stránka kalendáře, diář popsaný a nový už je nachystán.



Rok 2018 byl hektický, ale nádherný. Nikdy jsem snad neměla tak popsaný a zaplněný diář jako letos. Stalo se to i díky malému stvoření, které v lednu vstoupilo do mého života. Po několikaleté pauze jsem si pořídila psa. No psa...malého čivaváka, roztomilouše, který má přezdívku "Pan Božský", protože on je prostě zlaťák. 
Během několika měsíců jsem s ním zažila tolik dobrodružství nejen na výletech, ale i výstavách a on mi to vše vrátil svou láskou i medailemi. Je úžasnej! Ale hlavně, on je ten, který zná má tajemství, má přání a je ten, komu brečím do kožíšku, když mi je smutno. Patří mu velké díky a i VÁM, za to, že čtete můj blog, protože  na některé články jste během roku klikli desetitisíckrát až jsem myslela, že se mi to jen zdá. Děkujuuu moc
Kdo chce, může nás sledovat na facebooku a instagramu, ale i zde na blogu. Vaší věrnosti si moc vážíme.


Víte, že oslavy konce roku moc nemusím a proto ani nepřipravuji táci plné chlebíčků či jednohubek. Jedu decentně. Letos jsem se rozhodla udělat dvě pomazánky a dát si na talířek pár krekrů. Mám ráda TUC, prodávají se v několika příchutích. No a proč vlastně neozdobit krekry, když nechcete klasické pečivo, že? 


Nivová pomazánka patří mezi mé nejoblíbenější sýrové pomazánky. Je jednoduchá a rychlá. Stačí nastrouhant nivu, přidat ji do pomazánkového másla nebo gervais, které ráda používám já. Poté ji pěkne vyšlehám do pěny. někdy přidám česnek. No a aby to vypadalo hezky, použiji zdobící sáček a vytvořím měnší kreaci. Protože miluji olivy, dozdobila jsem pěnu olivou a ještě cibulkou. 


..a teď už můžeme začít! Všechno nejlepší, zdraví, lásku a pohodu v roce 2019!


Na zdraví!

Použité produkty: sklenička Moet z Alkohol.cz, frkačky z Kauflandu, papírová koule z KIK, talířek z H&M, šaty z kolekce Esmara H.Klum z Lidlu


4 komentáře:

  1. Máš naozaj krásneho a zlatého mazlíčka. Aj tebe prajem úžasný rok 2019, nech ho máš aspoň taký plný a nádherný ako tento.
    Simple but significant

    OdpovědětVymazat
  2. Přeji ti krásný nový rok a nejen tobě, ale i Bibi!!

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane