2018/12/04

Vánoční shon začíná


Moji milí,

o víkendu konečně napadl sníh a první adventní neděle byla doslova kouzelná. Bílá pěřina na nás všechny dýchla vánoční atmosférou. 


Vyndala jsem krabici s vánočními dekoracemi a pustila se do menší výzdoby a plánování celého prosince.
Poslední měsíce byly velký fičák bez volných víkendů a prosinec bude pro mě vichřící. Těším se na to.

Pustila jsem se do přípravy článků, focení a balení prvních dárečků. I vy se máte na co těšit. První soutěž již začala a  další bude opět v neděli.





Mimochodem, kde balíte vánoční dárečky? Já se uvelebím na zemi, rozložím kolem sebe plno věcí a kreativně přemýšlím a tradičně si dopřávám šálek kávy s něčím dobroučkým. Třeba s brownie od Milky s kousky čokolády, kterýmu jsem neodolala a pozitivně mě naladilo na tu nálož práce, která mě čekala. Věřím, že udělají radost i mé kamarádce, které je  přinesu na sváteční návštěvu. A pokud je otevře rovnou ke kafíčku, nebudu se zlobit. Jsou moc dobrý.


Co pro vás chystám mimo adventních soutěží?

Tipy na dárky a letos poprvé i článek s inspirací na dárečky pro vaše hafany. Bibi mi s tím rád pomůže.

Kdo mě sleduje déle, ví,  že spolupracuji s Mary Kay. O jejich kosmetiku už soutěžíme a je to pecka. V lednu MK vydává Knihu krásy, kde najdetě i mě. Dopisuji pár řádků o jedné novince, která se bude prodávat v lednu a mohu jen prozradit, že krásně voní!

Teď jdi dodělat pár věcí, dopít kafe, vychutnat si Milka Choco Brownie a vám přeji nádherný den!


produkty na fotkách: Milka Choco Brownie, šálek z Pepco, káva Nespresso, dekorace- sáňky Lidl, skřítek, lízátka a ozdoba z NanuNana, vosk z Albi, balící papír Kik, nůžky Leitz, kožešinka Magnet3pagen, dárková krabička z Tchiba, kniha z Familium, diář z Love&Story Design, bačkory Otto shop, náramek Pandora, čivava Bibi

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za tvůj komentář. Jane