2019/03/07

Holka s čivavou


Čivavák a já. Můj parťák, pes, ale hlavně kámoš za všech situací. Procházky s ním jsou nejlepší! Jsou dny, kdy vyrážíme do přírody, kde Bibi rád opouští vodítko a trénuje povel "ke mě".  


No a někdy se couráme po městě, koukáme do výloh a Bibi si čte psí vzkazy. Zajdeme do kavárny, nebo si sedneme na schody a "pokecáme". Bibi dostane pamlsek a já, když zrovna nemám kelímek s kafem, vytáhnu žvýkačku. #SílaŽvyku. Mentosky mám v kabelce neustále. Většinou v této plastové dózičce,  abych měla dostatečnou zásobu. Ať už tuto variantu "fresh" nebo sáhnu i po té ovocné.
Možná jste si všimli, že stále více používám hashtag #holkascivavou? Patříme totiž k sobě.


Opět pofukuje, ale zimní bundu už jsem uklidila. Nosím teď hebký myší kožíšek, který příjemně zahřeje. A protože Bibi povyrostl, koupila jsem mu oboustrannou vestičku, která mu nejen sluší, ale hlavně mu sedí a není mu zima. Venku tak můžeme být delší dobu.









Kabátek: NewYorker// skinny džíny: Esmara (Lidl) // boty: Baťa// kabelka: Carpisa// rolák: Gate// hodinky: Storm// náramek: Nejen srdcem// prstýnek: Pandora// náušnice: C&A// žvýkačky Mentos
Bibi: obojek koupený na výstavě,  vodítko z PetCenter, vesta Airy vest (RebelDog)

          Článek vznikl ve spolupráci s Žena-in

#HolkaSCivavou #MentosFreshMoment #MeAndMentos #HolkaKabelkova

9 komentářů:

Děkuji za tvůj komentář. Jane