2019/03/17

Rebarbora a divoká třešeň! Neodolatelná limitka od Manufaktury


Českou značku Manufaktura již z mého blogu znáte. Testovala jsem již tolik limitek a vždy si říkám,  že nemůže přijít lepší
Ovšem Manufaktura překvapuje! Nová limitka, Divoká třešeň a rebarbora, je božská! Propojit dvě odlišné rostliny, chce odvahu! 
Vždyť kdo si troufne přidat rebarboru, jejíž sladkokyselou chuť milujeme v koláčích,  do kosmetiky?

7 produktů z limitky najdete v prodejnách a věřím, že budete nadšeni jako já!


Ať už ráno nebo večer po koupeli, vaše tělo bude intenzivně hydratované a vyživené díky sametově tělovému mléku (cena 239 Kč/255 ml). Sprchový gel a šampon v jednom vás doslova přenese do zahrady a nabudí pocit pohody.  Stojí 169 Kč/255 ml. 


Toaletní vody od Manufaktury jsou velmi kvalitní! Vůně vydrží dlouho a flakonek je elegatní. 50 ml balení je ideální do kabelky a tak tuto "divokou" vůní můžete mít vždy při sobě. Cena 575 Kč. Vůně pro ty z vás, které nechtějí splynout s davem.


Krém na ruce neodmyslitelně patří do všech limitek a je to snad můj nejpoužívanější produkt. Obsahuje mandlový i makadamiový olej i bambucké máslo. Stačí malé množství, rozetřít a vaše ruce budou heboučké. Stojí 149 Kč/75 ml. Must have výrobek!


Balzámy na rty věčně ztrácím. Respektive mám jich raději několik. V kabelce, v autě i na pracovním stole. Tento se stal mým hodně velkým oblíbencem právě díky té vůni. Navíc skvěle hydratuje! Cena 119 Kč.


Pleťovou mlhu mám podruhé. Nejdříve jsem si říkala,že to je zbytečný produkt, ale záhy jsem se ji naučila používat a miluju ji. Dokonale osvěží unavený obličej během dne a dodá potřebnou hydrataci.  Rozzáří! Mám ji na pracovním stole a používám ji denně! Mlha stojí 259 Kč/155 ml.


Limitku zakončuje "nekosmetický" produkt. Sirup, kterým si můžete osladit čaj a nebo vyzkoušet některý z přiložených receptů. Vyrábí se zastudena, aby v něm zůstalo co nejvíce cenných vitamínů. A pozor, pochází opravdu z ČR! Konkrétně z Jizerských hor. Cena je 159 Kč/250 ml. Jaký recept zkusíte jako první?




Jak se vám tato nová limitka líbí? Vyzkoušíte?


8 komentářů:

  1. Zrovna včera jsem šla kolem Manufaktury a chtěla jsem si doběhnout pro krém na ruce, ale manžel strašně pospíchal.. :D takže musím si skočit jindy a bez škodné :D

    The world of makeup

    OdpovědětVymazat
  2. Úplně miluju manufakturu, ale zrovna u voňavek jsem nenašla tu, která by mi sedla. Koupila jsem nedávno na https://www.brasty.cz/burberry-body-parfemovana-voda-pro-zeny-85-ml a ta vůně je naprosto jedinečná, cítím broskev, poté růži a vanilku. Za mě TOP!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě Edt Manufaktury voní, úplně má nej je Woman oO4

      Vymazat
  3. Až půjdu kolem obchůdku Manufaktura, tak si tuhle řadu půjdu očichat :-)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane