2019/05/22

Busem na kafe


Vyjít ven, sednout na první autobus MHD a nechat se unášet. Míjet ulice, domy a pozorovat z okýnka lidi. Občas je fajn nesedět za volantem a nemuset se soustředit na cestu. Vnímám to jako částečný relax a někdy i jako inspiraci. Ráda se dívám na budovy, hledám místa na další focení a hlavou mi šrotuje vždy několik nápadů.



Čas od času takto utíkám na kafe s kamarádkou. Hodím na sebe něco pohodlného a vyběhnu z domu. Do kabelky naházím pár nezbytností jako telefon, diář a peněženku. No a protože káva se často protáhne a spojí se s "couráním" po obchodech, tak nejdu v "lodičkách"! Samozřejmě si beru si  větší tašku, která pojme i pár "ulovených" maličkostí. Jinak skvěle unese i můj pracovní noťas.

Schválně, povězte mi, zda vaše setkání s kamarádkou končí také "procházkou" po obchodech?  A pokud ji chcete udělat radost malým dárkem, klikněte SEM.

A já už zase letím....tentokráte na dálkový bus směr Praha.








Kabátek, triko, naušnice, náramky: H&M// džíny: Zara // boty: CCC// kabelka: Carpisa, (model Quilted Tote Bag, kolekce Last Quilt)// přívěsky: Mango// růžový náramek: ALO diamonds

#HolkaKabelkova #JaneMilujeZelvu #CarpisaGirl #Piarko

1 komentář:

Děkuji za tvůj komentář. Jane