2019/05/25

V peřinách


Dobré ráno!

Dovedete si představit den v peřinách
Já sice nejsem zrovna ten válecí typ, ale mít ložnici s velkým oknem a výhledem na moře, neodolala bych. Jenže ani jedno nemám..... 


Žiji v mini bytě a tak spím většinu času na gauči, ale díky široké nabídce povlečení se zajímavými vzory,  si "mořských vln" užívám. Mám totiž námořnické povlečení!


Celá ložní souprava je od značky Darré, kterou jsem poznala díky blogerkám.cz. Překvapivě, vyrobena v Čechách.  Darré je rodinná firma,  jež na trhu působí už několik let. Znáte ji? Pokud ne, rozhodně se podívejte na jejich nabídku! Jednobarevné i vzorované povlečení, ale hlavně výběr z několika materiálů a velikostí. A ty ceny? Za hubičku!!!
Co mě, mimo příjemné látky a hezkého vzoru, překvapilo je prodloužená záruka. Firma Darré, jehož výrobky šijí české švadlenky (i dle vašich přání), garantuje záruku 5 let!

Moje povlečení, Marine White (100% bavlna), má na jedné straně vzor proužků a tu druhou zdobí kotvičky. Musím říct, že ta variabilita mě baví! K celé soupravě mám malé polštářky, kterým říkám "válecí". A mimochodem, tohle povlečení nemá knoflíky, ale zip (na zipy je neomezená záruka), o kterém ani nevíte. Je hezky všitý a nepřekáží tu žádný kovový jezdec.



Polštářky mohou zdobit vaši ustlanou postel, můžete si je dát pod hlavu, přitulit se k nim nebo s nimi zažít polštářovou bitvu.
.


Když už tedy jednou za čas  mám tu chvilku a venku třeba prší, vezmu si hrnek s kávou, časopis a pozvu do peřin Bibiho. Ani vám snad nemusím říkat, že toto pozvání nikdy neodmítne.
A co vaši domácí mazlíčci, mají povolenku "do peřin" nebo na vás hází smutná očka a vy jim stejně po chvíli neodoláte?

Užijte si víkend......a třeba válením se v peřinách....




#HolkaScivavou #JaneTestuje #BibiTestuje

5 komentářů:

  1. Anonymní5/25/2019

    Bibi je vylozene model. Nase Miranda,kocka,do postele chodi jen kdyz tam nejsme, protoze ji zabere celou a nechce se o misto delit. Adela K.

    OdpovědětVymazat
  2. Môj psík tiež veľmi rás príde ku mne na posteľ. Tie obliečky sú krásne. Budem veľmi rada ak sa zastavíš aj u mňa blogu.
    Môj blog: http://lifeforjul.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jull, moc děkuji za komentář,ráda se zastavím.

      Vymazat
  3. Anonymní6/18/2019

    Jani sama za sebe ti chci rict zes mela nejhezci clanek , dalas do toho srdce a nechapu tu vyherkyni. Jsi nejlepsi! Martank.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane