2019/06/19

Sedmikráska z Manufaktury


Sedmikráska je rostlina, kterou vídáme na loukách a v parcích skoro celý rok. Miluje slunce a roste na světlem prostoupených místech. Když si k ní přivoníte, je to taková až  docela zvláštní a zárověň jemná vůně, která ve vás nabudí příjemný pocit. Tato malá rostlinka je navíc léčivá.

Značka Manufaktura sedmikrásku už poněkolikáte zařadila do svých kolekcí. Možná si pamatujete? A letos? Máme tu několik výrobků, které stojí za vyzkoušení!


Jílové masky frčí! Navíc tato sedmikrásková má vysoký obsah růžového jílu, karlovarského kaolinu a dalších supr látek. Je vhodná pro normálná až mastnou pleť a redukuje tvorbu mazu. Okamžitý lifting a dlouhodobá hydratace  si vás získá. Udělejte si chvilku sama pro sebe! Koupíte ji za 209 Kč /75 ml a vydrží vám na několik aplikací!



Umyvadlo mi zdobí úžasně dekorované tekuté mýdlo na ruce, jehož obal je posytý sedmikráskami. Je zvláčňující díky sedmikráskovému extraktu a mandlovému oleji. Jeho bezalergenní vůně chudobek vás dostane. Cena  za 320 ml je 159 Kč. 


Kdo z vás by nechtěl v této hektické době ušetřit čas? A i když odličování zabere pár minut, někdy nás nebaví. Jemný čistící a odličovací pleťový gel můžete použít během sprchování. Obsahuje olivový olej, cenné přírodní extrakty z rebarbory a samozřejmě sedmikrásky! Navíc zklidňuje pleť. Odličovací rituál si díky němu užívám. Stojí 165 Kč, obsah 155 ml. 


Snad poprvé, pokud mě má paměť neklame, mám od Manufaktury přírodní  minerální deodorant a rovnou je i s kamencem! Účinkuje až 24 hodin a díky výtažku z lišejníku zabraňuje růstu bakterií, které způsobují zápach. Zkrátka vás nezklame ani v kanceláři ani při sportu. Je lehounký a hezky se vstřebá a můžete jej použít i ke svému oblíbenému parfému. Jde o tzv. kuličkový deodorant. Stojí 189 Kč.


Bombou z této řady je určitě pleťový booster, který se stává doslova hitem. Skvělý pomocník v boji proti vráskám s vysokým obsahem aktivních látek pro omlazení pleti. Jde vlastně o lehounké sérum bez parfemace, ovšem se silnou koncentrací velmi účinných ingrediencí! Olejový extrakt ze světlice barvířské a z plamatky zelné, koenzymu Q10 atd.....to je zaručená parta, která vrásky pomůže redukovat. Cena 590 Kč za 10 ml.
Booster je mimořádný produkt, což dokazuje i klinická studie provedená Státním zdravotním ústavem v Praze. V problematice redukce vrásek bylo prokázáno významné vyhlazení vrásek až o 64,5%, 95% žen zaznamenalo redukci vrásek. V oblasti hydratace pleti bylo prokázáno významné a dlouhodobé zvýšení hydratace až o 10,7%.



#piarko

Máte rádi sedmikrásku?


1 komentář:

  1. Anonymní6/19/2019

    Booster jsem si kupovala a jsem maximalne spokojena,dokonce ho pak chtela i moje maminka. Udelala jsem ji balicek ,dostala k narozenim booster a dalsi darecky

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane