2019/06/26

Velká testovačka moderních produktů pro "zdraví"


Moderní technologie a já? Asi víte, že já nejsem technický typ a appky mě úplně neberou, ale to spíš z toho důvodu, že mám shit mobil, který to pamětí moc nedává.
Ovšem na testování s Electroworldem a Ženamisro se nedá říct ne! Hlavně když mohu předat zkušenost vám, širokému spektru lidí a říct vám, jaké jsou na trhu novinky a jaké mají vychytávky, aby vám, všem, ulehčily a zpříjemnily život.  Je jasné, že tyto produkty budou mít své příznivce, ale najdou se i tací, kterým vyhovovat nemusí. Pojďme se podívat co tu  tedy máme.

Výrobky značky Beurer jste možná na trhu zaregistrovali. Jde o komplexní portfolio zdravotních výrobků a well being.  Beurer je  německá značka již s 90 letou tradicí.

No a co všechno jsem mohla testovat?
Fitness náramek, teploměr a tlakoměr.


Dlouho jsem se rozhodovala zda si pořídit nějaké hodinky do fitka či náramek. No a nakonec se ke mě dostal fitness náramek AS 97. Neměla jsem sice možnost volby, ale jsem spokojená! Černá barva je moje a je zkrátka univerzální pro muže i ženy.
Fitness náramek splňuje vše co jsem očekávala a chtěla "sledovat"Spočítá kolik jsem ušla kroků, spálila kalorií a měří srdeční rytmus.
Díky aplikaci HealthManager, jež je určena pro všechny Beurer produkty, mám přehled. Když opravdu trénuji, sleduji si svůj výkon, ale také i kolik jsem toho naspala.

Díky lehkému materiálu na ruce nijak nepřekáží a má 3 ATM vodotěsnost.


Jakmile jej spárujete pomocí technologie Bluetooth®  bude vás upozorňovat na příchozí hovory nebo zprávy. Má dokonce i inovativní funkci Selfie. Ta umožňuje rychlou a jednoduchou obsluhu fotoaparátu smartphonu.

Za relativně nízkou cena 1549 Kč máte hodně "muziky". Kdo z vás to myslí se sportováním vážně, doporučuji! Na ruce i při ruce budete mít vše, co pro svůj start potřebujete.  Bezplatná aplikace HealthManager vám v tom pomůže a vy si třeba jen určíte svůj denní cíl trasy.


Kvituji dlouhou výdrž baterie! Slibuje až 15 dní a to mohu potvrdit!  Náramek se nabíjí přes USB kabel.


To co by rozhodně nemělo chybět v žádné domácnosti je teploměr. Mela jsem do této doby klasický digitální, který po tomto testování putuje pryč. A víte proč? Neboť ho nahradil bezkontaktní Beurer FT 95.
Rovnou vám řeknu jeho plusy. Je hygienický, neboť nepřichází do kontaktu s pokožkou. Maminky s dětmi uvítají to, že nemusí přemlouvat svou ratolest ať si teploměr drží v podpaží, jednoduše totiž zamíří na čelo dítka, stisknou tlačítko a čekají na pípnutí. Měření trvá několik vteřin! Měření se může stát i zábavou, když řeknete dítku, že zjistíme , zda i jeho méďa není nemocný. Teploměr totiž  dokáže měřit i teplotu předmětů jako třeba teplotu mlíčka, takže pro maminy ideál!



Ovšem hodí se i pejskařům. Teplota pejsků se běžně měří trošku nepříjemně. Díky tomutu bezkontaktnímu přistroji jednoduše zamíříte do slabin, pejsek se nijak nenervuje a vy vidíte velmi rychle výsledek. I pejskovi můžete v apce vytvořit profil a v případě nemoci sledovat jeho denní teplotu.


Jednoduché ovládání, elegantní přístroj s pouzdrem. Cena 1299 Kč! Tahle investice se vyplatí!



Posledním produktem je tlakoměr BC 57. Jednoduše jej dáte na zápěstí a díky zapínání  manžety na suchý zip připevníte. Zapnete a počkáte až se pásek "natlakuje" a přístroj vám změří tlak.

Tlakoměr disponuje velkým LCD displejem, takže na něj dobře uvidí i starší generace. Má  opět jednoduché ovládání a kdo má rád moderní technologie, propojí jej s chytrým telefonem či PC a může sledovat svůj vývoj tlaku.
Oceňuji rovněž plastové pouzdro, do kterého jednoduše po měření tlakoměr vložíte a dáte na místo, kde máte třeba léky nebo na noční stolek. Tento produkt zřejmě uvítají hlavně ti, kteří si potřebují častěji měřit tlak a naše babičky a dědové. Může to být skvělý dárek! Měření zvládnou sami a my jim ve svém telefonu můžeme vytvořit profila mít tak jejích zdravotní stav pod kontrolou. 
Tlakoměr stojí pouze 969 Kč!





U všech produktů dávám palec nahoru za jednoduché ovládání, příjemné, ne nijak přemrštěné ceny  a hlavně jednu jedinou aplikaci pro všechny produkty! Menším mínusem je to, když se rozhodnete porovnat např. sportovní výkony s partou kamarádů a všichni se napojují do apky, tak to zkrátka chvilku trvá.

Všechny produkty seženete v Electroworldu! Vyberete si?  Jak čaasto používáte propojení výrobků s aplikacemi?

produkty na fotkách- 3x Beurer v rámci testování pro Ženysro, taška Carpisa, potítko Adidas, šejkr Nutrend, Pandora náramek, pes Bibi, zlaté náramky Stradivarius,  brýle Tiger, diář Mocer

#piarko
#JaneTestuje #HolkaScivavou

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za tvůj komentář. Jane