2019/07/22

Pivo z Manufaktury


Když přijde balíček z Manufaktury, jásám! Každá řada je totiž skvělá, zajímavá a jedinenčná. Ovšem pivo? A ke všemu celá vlasová řáda? Upřímně, nejásala jsem..., ale jen proto,  že já pivo nepiju a tu jeho nahořklou chuť nemusím. A představa, že si to dám na vlasy???? Šla jsem do testování poctivě, odhodlaně a snažila se zbavit předsudků,  že se země stane Radegast, Kozel, Ferdinand či snad nějaký ten ležák.

Jak to dopadlo? 

Manufaktura má pivo! Tedy novou intenzivní péči o vlasy!


Jaké pivo je v kosmetice Manufaktura?

"Pivní kosmetika obsahuje ,,skutečné pivo“ Ferdinand – ležák světlý Max 11 % vařené z prvotřídních českých surovin, připravené původními, více než 120 let nezměněnými postupy v mimořádně krásném pivovaru Ferdinand v Benešově, který má tradici již od roku 1897. Toto poctivé pivo, připravené ze speciální odrůdy žateckého chmele „Vital“, vyšlechtěné pro farmaceutické a biomedicinální účely, přináší i mnoho vynikajících účinků do naší kosmetiky. Napomáhá regeneraci, zklidnění, přispívá k omlazení pokožky, zmírňuje lámavost vlasů, zpevňuje je a navrací jim přirozený lesk."


Troufám si říci, že unikátní aktivační sérum proti vypadávání vlasů a pro podporu růstu nových vlasů, bude prodejní peckou! Vím, že toto řeší hlavně pánové a proč tedy nevyzkoušet než propadnout panice? Sérum obsahuje přírodní kofein, zelený čaj a další skvělé látky, které napomáhají regeneraci. Kůra se doporučuje používat min. 3 měsíce. Cena produktu je 579 Kč a to za tu novou "hřívu" stojí!



V této řadě najdeme rovnou dva šampony. Díky za to! Neboť jeden je více intenzivní co se pivní vůně týká a druhý je jemňoučký. Řekněme takový pánský a dámský styl! Je vám jasné,  že já zvolila jemnější variantu. Chmel, ječmen, české pivo Ferdinand, mandlový olej, přírodní kofein, to je výčet několika ingrediencí. SLES ani silikony tu nejsou a tudíž je tento šampon určen pro všechny typy! I ta druhá,  výraznější varianta šamponu je vhodná na každodenní umývání vlasů.  Jaký si vyberete? 


Šampon obsahuje 300 ml a zakoupíte jej za 179 kč.


Jemný šampon je doslova snový! Stojí  229 Kč/ 255 ml a ten blahodárný účinek a hebkost vlasů je úžasná!



Kdo se o vlasy stará poctivě, neodolá balzámu! Regenerační, hydratační, hloubková péče s obsahem tekutého moku vaše vlásky dostane na výsluní! Balzám vidím jako parťáka k intenzivnímu šamponu. Cena je 195 Kč/150 ml.


Já osobně miluju vlasové masky. Tato posilující maska se stala mým pomocníkem na sluníčkem vysušené vlasy! Jemná vůně si mě získala a navíc maska usnadňuje rozčesávání a odstraňuje  občas nepříjemný elektrostatický náboj vlasů. A to balení je cool! Koupíte za 249 Kč/ 200 ml.



Světe div se! Jane to pivo má ráda! Topovkou pro mě se stal šampon snů a maska. Jaký se váš názor na pivní kosmetiku?

#JaneTestuje #Piarko #Manufaktura

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za tvůj komentář. Jane