2019/08/31

Kosmetické úlovky- srpen 2019


A je to tady!
Prázdniny jsou na samém konci a řada vašich ratolestí v pondělí usedne do školních lavic. Poslední dny si však všichni užili dováděním u vody a věřím, že během léta jste zažili skvělá dobrodružství.
Kosmetika nebyla úplnou nutností, ale nějaké ty novinky mám.



"Malinovka" na vlasy to je ocet od Yves Rocher. Voní jako malinová limonáda a díky němu se vlasy krásně a zdravě lesknou. Používá se po umytí vlasů. Naneste jej na vlásky a důkladně opláchněte. 100 ml stojí  kolem 189 Kč. Je božský!



Co je kokosové, to hlavně v létě, musím mít. "Fáčko" tekuté mýdlo bylo v akci za 39 Kč v Albertu a nezklamalo. Vláčné, husté, zkrátka poňuchání při mytí rukou. Nevysušuje!


Zmizíček na vrásky. To je sérum kyseliny hyaluronové Hyaluron Boost značky Ellie, kterou seženete v drogeriích Teta. Průhledná hustší konzistence, kterou lehounce vmasírujete do pleti. Skvěle hydratuje a obsahuje dvě formy nízkomolekulární kyseliny hyaluronové v extra koncentraci 3%. Díky nízké molekulární hmotnosti pronikají obě formy kyseliny hyaluronové hlouběji do pleti a napomáhají vyhlazování vrásek. Supr trupr cena 199 Kč a skvělé nanášení kapátkem!



Prázdniny sice končí, ale to neznamená, že nemůžete leteť do Mexika. Nivea sprchový gel Take me to Mexico, vás tam během chvilky dostane. Exotický odpočinek a vůně květin! Limitka za 50 Kč. Takovou letenku chceš!


Kdo si chce udržit léto i na těle, tak doporučuji bronzující tělové mléko značky Ziaja. Já se zatím nikam na opalovačku ani k vodě nedostala a tak celé léto maskuju bledost kůže. A komplimentů na oplálení jsem pár měla! Mlého je vhodné pro všechny typy pleti . Obsahuje olej z para ořechů a makadamový olej. Stojí okolo 149 Kč/300 ml.



Co vás zaujalo?

4 komentáře:

  1. Odpovědi
    1. :) a ta vůně vlasů je poté úžasná.

      Vymazat
  2. Yves rocher miluji! :) a ziaju cupaca něco :DD mám jako peeling a je výborný

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veru, peeling zkusím :) děkuji za komentář,měj se fajnově

      Vymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane