2019/09/28

Testovačka lepitel Pattex


Kdo z vás patří ke kutilům a opravářům? Přiznejte se!

Já moc ne, ale co jde jednoduše přilepit, tak vezmu lepidlo a slepím to! Je to jeden z mála "kutilských" pomocníků, které doma mám.

Bydlím totiž v panelákovém bytě, tudíž tady si nemohu jen tak zatloukat hřebíček či vrtat. Lepidlo je ta nejjednodušší volba!
Díky testování s magazínem Žena-in, jsem mohla vyzkoušet Pattex. Tuto značku zná snad skoro každý. Já ji znala především z reklamy a jednu tuičku už jsem měla doma. Nyní jsem měla možnost porovnat více variant a pořádně je testnout!


Kdo se nerad loučí s oblíbenými botkami nebo nechce čekat delší dobu na opravu u obuvníka, může vyzkoušet speciální lepidlo na opravu obuvi. Zalepíte s ním pantofle, botasky, koženku, gumu, textil. Věřím,  že jednou za čas se vám bude hodit a vaše botky tak neskočí v koši a budou vám dělat radost delší dobu.


Na "žraloky" je Pattex ideál.


Top lepidlem do domácnosti je za mě Pattex Univerzál. Proč? Ideální na savé i nesavé materiály a pro mě do paneláku nutnost. 
Třeba s korkovou nástěnkou si Univerzál poradil skvěle. Nástěnka drží a ani se nehne! A nemusela jsem povolávat někoho s vrtačkou!




Podzim je časem dekorací. Řeknu vám, že i zde, pokud nevlastníte tavnou pistolku, se dá lepidlo ,Pattex, skvěle využít. Na kamínky, mušle, ale i sušené květiny. Tuhle tvorbu mám ráda a jde to jednoduše.



Pro náročnější poslouží lepidlo Transparent. Jak už název vypovídá, jde o průhledné tj. neviditelné lepidlo. Ne vždy totiž chceme aby lepení bylo vidět. 

Pro velmi namáhavé spoje zkuste Extrém! Hodí se na dřevo, kůži, gumu. 

Plusem Pattexu je, že jej můžete zakoupit v malém i větším balení. Vyberete si z několika variant produktů, dle typu určení.
Přílepíte s ním nástěnku,  věšáček v koupelně či na chodbě. Opravíte botky a užijete si sním zábavu při tvorbě dekorací.

Patříte mezi příznivce lepení nebo dáváte přednost hmoždinkám a hřebíkům?


 #JaneTestuje

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za tvůj komentář. Jane