2019/10/24

Tvůj běžný nákup může pomoci!


Je to tak! Zakoupením věcí do domácnosti, které běžně používáte, můžete pomoci!

Každoročně se zapojuji do kampaně se společností Procter&Gamble!
Otevřeně vám všem přiznávám, že nepodporuji většinu kampaní, které jsou "na ulici"! Vždy mě zastaví někdo, v momentě, kdy spěchám na autobus a to opravdu nemám čas, honím každou minutu!
Proto kvituji projekty, o kterých mohu v klidu popřemýšlet a zjistit bližší informace a nemusím  se rozhodnout hned. P&G jsem věrná pár let a baví mě na něm, nejen to, že mohu pomoci nákupem věcí, které doma používám, ale i tím, že každý rok jde pomoc někomu jinému a povědomí o této pomoci je větší a větší.


Partneři P&G a COOP se spojují rok co rok, aby podpořili znevýhodněné skupiny. Letos se finance věnují Dětské odborné léčebně Charlotty G. Massarykové. Toto místo každoročně odléčí několik stovek dětí s respiračními onemocněními, alergiemi nebo získanými poruchami   obranyschopnosti. Ambasadorkou projektu je již potřetí modelka Jitka Boho.

Můžete se zapojit i vy! Jednoduše, bez posílání peněz či nějakého zařizování. Pomůžete totiž vašim každodenním nebo víkendovým nákupem. Stačí zajít do vybraných prodejen COOP a zakoupit výrobky, které beztak doma používáte. Pro připomenutí, Procter&Gamble má ve svém portfoliu značky jako Pampers, Ariel, Lenor, Head&Shoulders, Gilette, Jar, Always a další. Vyberte si šampon, prací prostředek nebo rovnou nakupte nějakou sadu k Vánocům a odejděte s hřejivým pocitem z pomoci a plnou taškou věcí. 1 % z každého prodeje výrobku P&G bude věnováno Českému červenému kříži, který z výtěžku pořídí lékařské vybavení pro výše zmiňovanou léčebnu.¨

Vemte síťovku nebo jinou tašku a pojďme společně pomoci! Akce trvá do konce listopadu.



použité produkty: Česká síťovka, peněženka ADK (s kódem janes10 máte na jejich webu slevu na vše), nákup v COOP

#piarko

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za tvůj komentář. Jane