2019/12/06

Bibi píše Ježíškovi aneb tipy na dárky


Všichni, kteří milují kouzlo Vánoc a tradic, nezapomínají na dopis pro Ježíška. I malej Bibi by rád dostal dárek a tak jsem mu s tím psaním pomohla. 


Je mi jasné, že vašim chlupáčům září u stromečku oči při rozbalování dárků a čekají, že i oni něco dostanou, protože byli celý rok hodní. Dělali vám radost, hlídali, no dobře, možná někde občas byla loužička, ale...dárečky si zaslouží. Zde máte pár tipů, čím jim udělat radost.

Pamlsky jsou jasná věc. Kupujeme je celoročně. Naše nejmilejší jsou ty od Akinu. Jsou Vánoce, proč tedy nebýt tématičtí a nepodarovat těmi ve tvaru hvězdiček? 
Bibi dostává rovněž pamlsky praktické, tj. dentální, ve tvaru kartáčku. Dokáže se tím zabavit na několik desítek minut a ještě je to plus pro jeho zoubky.


Svátky, lidé pijí víno a otevírají šáňo. Proč by i chlupáči nemohli slavit? Na trhu je psí a kočičí šampaňské. Sama jsem zvědavá, jak si s ním Bibi poradí. Plnoletý už je! Lahvička stojí kolem 115 Kč. Je vyrobeno z přírodních surovin a obsahuje spoustu vitamínů, minerálů a antioxidantů.


Nějaké to masíčko v konzervě také musí být. Volte tak, aby chutnalo a obsahovalo hodně dobrého masa. Je určitě z čeho vybírat. Kuřecí, králičí, krůtí, hovězí...Jaké má rád váš hafan?
Mimochodem, když už mu budete servírovat štědrovečerní meníčko, prostřete mu! Věděli jste, že existují podložky pod misky? Třeba ve tvaru kosti (viz foto) , koupíte je na Cerinu a jsou šité v ČR. Stačí se zeptat a domluvit.


Jedno velké WOW a moment překvapení, který můžete zažít i vy, pokud tedy do boxíku nenakouknete před Vánocemi jako já. "Spokobox" aneb plná krabice dárků pro psa. Už jen desing a krabice vás potěší a můžete ji využít i po rozbalení na zásobu pamlsků. Ve Spokoboxu je většinou nějaká hračka, mňamky, doplňky stravy. Celý box stojí kolem 600 Kč, ale bohužel tato vánoční edice je již vyprodaná. Netrvalo to ani den a nebyla na skladě. Vánoční boxíky najdete, ale i na Akinu, který jsme měli minulý rok! Tohle je super nápad!


 ....Bibi jen nakouknul a ví, že se má na co těšit.


Praktickou věcí je obleček. Bibi už rok obléká Airy Vest! Je to pohodlná vestička, oboustranná  hlavně voděodolná. V zimě krásně hřeje a v dešti ochrání kožíšek.  Je sice dražší, ale věřte, že nefunkční svetříky za dvě stovky jsou k ničemu. Vesty koupíte na Rebeldog, vyberete si tu z několika velikostí i barevných kombinací.


Obojek se jménem, telefonním číslem nebo mottem. To jsou obojky od Dogs4u. Opět česká výroba! Krásné barvy, nápis je na vás. Obojky tu najdete klasické, stahovací i reflexní. Jo a ten nápis vám klidně dají i na vodítko. Jukněte k nim ať to do Vánoc stihnete.


Pelíšek je to "jejich" místo. Místo, kde jsou v bezpečí, pokud zrovna nejsou ve vaši náruči. Místo, kam si nosí piškotky a kde občas najdete ponožku, která záhadným způsobem zmizela. Místo, kam se schovávají, když náhodou něco provedou a dělají, že nic. Vyberte jim to nej. Takové, kde jim bude hezky. 
Bibi má mega pelech ( vejde se se mi s paničkou- fakt, koukněte!) Pratelný, s vyjímatelným polštářem a kdo z vás má hafana XXL ocení praktičnost, co se pohodlnosti týká. Protože stejně jako my lidi, chceme spát na kvalitnách matracích, tak i mazlíci chtějí mít pohodlí! Na webu pelíšků Cerino si vybere čivava i doga! Navíc s obchodní manažerkou, Ivetkou, se lze domluvit na vašich požadavcích, jako čistě náhodou, když se vám líbí pelech a chcete jinak barvu, ona vám vyhoví! Šijí i pamlskovníky, prostíráníčka a pro vás batohy. Stavte se na Cerino.


Hračky v každém věku. Bibi milje plyšáky! Nikdy žádného nezničil, nerozkousal, nevypreparoval. Chová se k nim hezky a má i ty, které dostal jako štěně. Letos pod stromečkem najde plyšáka s gumovým nosem, ale psssttt.


Další tipy najdete i v našem loňském článku.

Kamarádi, kočičí i hafaní, věřím, že každý dárek, který pod stromečkem najdete vás potěší! A když se vám bude chtít, napište nám, co si přejete! Haf


1 komentář:

  1. Hana L.8/02/2022

    Ahoj, zajímavý článek, byl mi inspirací. Mám taktéž pejska malého pudla. Tak pro něj sháním vhodnou hračku i obojek pro našeho Donečka. To všechno jsem objevila na této webové stránce. Také jsem poslala i objednávku. Přeji příjemný den.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane