2016/03/31

NEW IN- Cosmetics March 2016



Jakou kosmetiku jsem používala  a co jsem si z beauty světa za poslední měsíc pořídila? Pojďme se na to podívat.

Kapsle Balea si kupuji čas od času. Stojí do padesátikoruny  a udělají svou službu. Pokaždé zkouším jiné. Tentokráte jsem zkusila zpevňující s výtažkem zeleného čaje. Balení obsahuje 7 kusů, tj. stačí Vám na týden. Obvykle si kupuji dvě balení a tuto "oční kůru" vedu dva týdny. Dávkování je jednoduché. Jedna kapsle stačí na dávku kolem obou očí. Kapsle obsahují pupalkový olej a proto je textura olejovitá. Lehounce se vmasíruje. Při pravidelném  používání je Vám odměnou hladká a rozzáření plet´! Pokud opravdu pečlivě budete používat (např. dva týdny jako já), výsledek je zaručen!


Thermal Spa Water od Frais Monde se stala mou společnicí po čas mého pobytu u moře. Naprosto skvěle osvěžovala pokožku a zklidňovala více opálená místa. Obsah je 150 ml. Toto léto mi rozhodně ještě vydrží. Cena 259 Kč. Voda, která je ve spreji obsažena pochází až z daleké Répole.
Od této značky mám i  EDT Lily of the Valley. Nádherná kreslená krabička plná konvalinkové vůně. Tato toaletka nebude sice mou úplně oblíbenou, ale jsou země, kam si ji ráda vezmu. Je hodně intenzivní plná květin. Používala jsem ji na dovovolené v Egyptě, měla jsem zkrátka pocit, že tam tahle přírodní vůně patří. U skleněného flakonku oceňuji to, že když vůni spotřebujete můžete si jej vymýt a naplnit jinou vůni. Flakonek je šroubovací a protože mám obsah 30 ml, je to fajn balení do kabelky. Tahle vůně není pro každého, je hodně výrazna oproti konvalince od YR. Cena 349 Kč.










Minulý týden, jsem Vám ukazovala "voňavé ramínko" od značky Purpur. Nakonec jsem  neodolala a mám tuhé mýdloDárkové balení v keramické vaničce. Tohle mýdlo neobsahuje žádná barviva a opravdu voní levandulově
U umyvadla mám vždy tekuté i tuhé mýdlo a je fakt, že v poslední době každý "sahá" po této levanduli. Zřejmě se všichni chtějí ocitnout v Provence a načerpat energii z levandulových polí.



Moje srdcovka od Rituals. Mám ji už asi potřetí a kupuji ji zásadně ve slevě. Magic Touch je jemňouký tělový krém nebo takové lehčí "máslíčko" jež nádherně provoní celé tělo. Jde o spojení rýže a třešní a tahle je vůně je prostě nezapomenutelná. Pravidelným používám navíc zpevníte pokožku. 
Stříbrné víčko s nápisem your rituals, your body, your soul Vás dostane a vždy, když jej uvidíte v koupelně, uvědomíte si, že si na sebe máte udělat čas. Stojí to za to! Cena za 250 ml je 450 Kč, ve slevách jej ulovíte levněji. Toto balení jsem si kupovala o Vánocích v Německu a stálo necelé tři stovky. 



Bioderma přišla s novinkou- Hydrabio Perfecteur SPF 30. Více než měsíc jej používám jako podklad pod make-up a spokojenost. Pleť je hydratovaná, navíc podklad se dobře vstřebá a spolu s make-upem vytáří fajn kombinaci. Nezdůrazňuje rýhy ani vrásky a pleť je sametová. Stojí sice kolem pětikila, ale stačí nanést málo, rozetřít a hlavně víte, že tahle značka je kvalitní. Navíc s tímto produktem je i na oficiálních stránkách soutěž. Dávkování má pumpičkový systém. Super!


Make-up byl nutným nákupem tohoto měsíce. Jelikož jsem akorát procházela Quadriem "skočila" jsme do Dermacolu. Drogerkový make-up používám spíše "na doma" do práce mám nějaký ten "lepší". Nicméně oba došly a já jsem neměla čas běhat a zkoušet, jaký by mi sedl, protože jsem chtěla zase jiný než před tím.  Většinou se nechávám někde nalíčit a sleduji během dne, jak mi produkt sedí.  Tentokrát to rychlovka. V Dermacolu mi slečna poradila odstín 3, přesto, že mám světlou plet´odstín sedí dobře. Díky tomu, že jsem tam registrovaná mi odečetla bonusovou slevu sto korun a platila jsem jen 240 Kč. Dobrá to cena a moc překvapená jsem i ze samotného produktu. Na plet´dokonale sedne, vypadá přirozeně a svěže. Wake & Make-up je pro mě topkou měsíce! S Hydrabio Perfecteur SPF 30 od Biodermy jsou nerozlučnou dvojkou mého líčení.

Jaký produkt je pro Vás tento měsíc ten nej?



6 komentářů:

  1. Tak ty kapsle Balea doporučím mamce, ještě jsem o nich neslyšela.
    Beauty by K. - soutěž

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Katko, jsou super. Mají i jiné např modré jsou hydratační.Jednou za čas dám tuhle kůru a jsem spokojena.

      Vymazat
  2. Pěkné věci sis pořídila :) ten make-up vypadá dobře :)

    OdpovědětVymazat
  3. Anonymní4/03/2016

    Moc krasne fotky a super produkty. Zkusim makeup a ty kapsly

    OdpovědětVymazat
  4. Odpovědi
    1. Moc ti děkuji, možná si objevila, co bys ráda zkusila.

      Vymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane