LINKS

2019/06/22

Psí party aneb oslava 2.narozenin


Můj malý Bibi slavil narozeniny! Protože ty první jsme nějak extra neslavili, rozhodla jsem se, že tyhle "dospělácké", oslavíme ve velkém stylu. Chtěla jsem, aby si to užili všichni.


Sluníčko, pohoda a první koupačka ve mě nabudila pocit dovolené u moře. Proč tedy neuspořádat námořnickou party? Pruhy, kotvy, rybičky...a předepsaný dresscode (Bibi měl oboječek od Collars). S velkým nadšením jsem se pustila do plánování a příprav. 
Občerstvení na zapůjčené zahrádce bylo jasné. Bude se grilovat a připraví se nějaká ta zeleninka. Jenže co pro oslavence a jeho kámoše? Je to přece psí oslava! Na "pečené" pamlsky Bibi moc není a proto jsem byla ráda, když se psího cateringu zhostilo naše oblíbené Akinu. Čímž jim moc děkuji!

A program? Lidi si budou povídat a jíst a hafani se musí také nějak zabavit. Zábavu jsem ji m připravila stylovou, až mi jedna kamarádka řekla, že jakmile bude plánovat dětskou oslavu, jsem jasná organizátorka! 

Vymyslela jsem psí fotokoutek ve stylu celé party a musím říct, že mě bavil nejvíc! Kdo ze čtyřnohých kámošů něchtěl zrovna stát před objektivem, mohl využít Game zonu nebo Food bar. Občas to tedy na nějakých stanovištích byla docela mela, ale kluci (fenka tu nebyla) to zvládli bez pomačkání "kožíšků".


Na závěr se sluší poděkovat gratulantům! Nikdo tedy neodešel s prázdnou. Dítka dostala nějaké sladkosti a hračky a pejskové v balíčku měli kromě mlsek také něco na hraní.


No a takto to celé probíhalo ? Byla to jízda a věřím, že se všichni bavili!

Fotokoutek zdobilo několik dekorací, které jsem pořídila v Pepcu a Kiku.  Polštářky mám z Darré a papírovou girlandu plus námořnické dekorace jsem objednávala na webu Balónky Praha.




Game zona pro odvážlivce. "Námořníci" lovili krokodýla z Akinu nebo se mohli přetahovat.






Food bar  byl stoprocentně navštěvován nejčastěji. Kdo by také odolal šťavnatému Akinu masíčku nebo kuřecím kouskům, které psím čumáčkům dokonale voní a chutnají. Psí bříška ani misky rozhodně nezůstaly prázdné.




Poté co čivaváček Fly zazpíval "Happy birthday", mohl se podávat dort. 


V našem případě to byly piškotky se šlehačkou a jak jinak než v námořnických mističkách. Bibi  dokonce spořádal dvě porce!



A nakonec poděkování všem, kteří dorazili! Velké díky Akinu za podporu a catering!!!





A malý oslaveneček Bibi už jde rozbalovat dárečky! Moc děkujeme!

#Akinu #HolkaScivavou #Bibi #Civava

Slavíte s vašimi čtyřnohými miláčky narozeniny nebo jim kupujete dárky k významným výročím?




1 komentář:

  1. vše nej psíčkovi :D my jednou kocourovi uspořádali party a pozvali jsme kamarády :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane