2021/03/29

Nasazuji tenisky a vybíhám!

Jaro letos přichází pomalu a nenápadně. Nedivím se mu, že nechce do té divné doby....Mě také trvalo než jsem zase obula tenisky a vyběhla.

Nejsem žádný profi běžec a ještě stále překonávám občasnou nechuť se hecnout. Minulý rok mě namotivovalo pár závodu jako Neon Run, Night Run nebo charitativní akce. Zkrátka malé věci, které pomohou nebo kde si užijete spoustu zábavy a potkáte "začátečníky" jako vy.

Letos nechci úplně podcenit přípravu, ráda bych viděla nějaký progress. Základem toho, aby se mi dobře běželo jsou boty. Ty moje mi pomáhal vybrat profík a jsem za to vděčná, protože mě nic nebolí a běhá se mi v nich vlastně samo.

No a oblečení! Zvolit si takové, v kterém se budu cítit dobře. Za mě jsou nutným kouskem padnoucí legíny, které neškrtí, jsou pohodlné a umožní vám "dýchat". Různé typy najdete např. na Trendly. Mimochodem tyto šedé jsem si tam vybrala já. Doporučiji i ty se zvýšeným pasem!


....pak zbývá jen jediné. Vyběhnout! Nebudu vám říkat, že to nebolí, hlavně po zimě, ale nikdo od vás nechce hned super čas nebo zaběhnout maraton. Běhejte pro radost, pro sebe!

Uvidíte, že po pár dnech se budete cítit skvěle, plni energie a svůj výkon a zlepšení můžete sledovat i přes aplikaci. Bude to fajn.

Těším se,  že se potkáme, předběhneme na nějaké runu. V dubnu se chystám Neon Run s kuřetem, jsou to jen 3 km na podporu dobré věci. Přidáte se? Odměnou vám bude fakt dobrej pomoc pomoci a do sbírku získáte medaili!

outfit: legíny z Trendly, boty a čepice Adidas, bundička z Decathlon
 

1 komentář:

Děkuji za tvůj komentář. Jane