2015/04/07

Dermacol recenze


Dnes tu pro Vás mám menší kosmetickou recenzi na dva produkty od značky Dermacol.
Pokud jste četli můj článek Spring Haul, víte, jaké kousky jsem si pořídila a odnesla v úžasné růžové taštičce (mimochodem, růžovou barvu miluju).
Prvním produktem jsou oční stíny, přiznám se, nejsem člověk, který má doma miliony barviček a ráno "pěkně" stínuje oko. Většinou spěchám, navíc vstávám po páté hodině a skoro ještě nevidím, tak jsem hledala něco jednoduchého a efektivního. Koupila jsem si stíny Duo Mineral Eye Shadow Moon   v odstínu 05. Jde o kombinaci růžové a šedé, navíc v každé půlce stínu najdete zamíchané pigmenty i třpytky, tudíž, když nanesete růžový stín a trefíte se aplikátorem na třpytku, hned vaše oční víčko vypadá jinak. Stíny, které mají hodně možností a nemusíte být profík, aby Vaše oční víčko vypadalo skvěle. Nanášení je jednoduché, balení  obsahuje i oboustranný aplikátor a navíc tyto stíny vydrží dlouho, měsíční efekt je božský. 
Osobně oceňuji, že stíny vydrží po celý den! Cena je kolem 150kč. 

Zásoby dekorativní kosmetiky jsem obohatila o dlouhotrvající barvu na rty, 16H Lip Colour, růžovou v odstínu 8. Barva slibuje 16hodinovou trvanlivost, což nemohu na sto procent potvrdit, ano vydrží dlouho, ale 16hodin rozhodně nění tak výrazná, jako ihned po aplikaci. 
Oceňuji intenzivní zářivou barvu, která upoutá pozornost. Skvěle přilne na rty, hydratuje (díky kvalitním olejům, včelímu vosku a vitamínu E).
Jednoduchá aplikace- nejprve nanesete barvu, necháte minutku zaschnout a nanesete průhlednou bázi, která je na druhé straně balení, zkrátka 2in1. 
Barva na rty je o něco dražší než lesk, stojí 229 kč. Vybrat si můžete z devíti odstínů.
Za mě jedno upozornění, pokud při aplikaci, přetáhnete ret, je težké barvu smít z obličeje, opravdu dobře drží.

Co jste si naposledy pořídili?  Jo a co se mi od Dermacolu líbí?-KLIK



6 komentářů:

  1. Líbí se mi stíny i tekutá rtěnka. Já ji mám v odstínu 1 a jsem maximálně spokojená. Teď jen čekám na nějakou akci ať si dokoupím další barvičky.

    Maru UltimateChic

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to jsem rada, ze jsi spokojena, Take si mozna poridim jeste jeden odstin

      Vymazat
  2. Tie tiene vyzerajú super :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem z nich nadsena, hraji vsemi barvami, skvele padnou a vydrzi.Moon efekt je zajimavy

      Vymazat
  3. Love this! ♥
    You are making me jealous, pretty!

    adoorablee.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane