2015/11/01

Grey O' bag and Loafers


Dnes se s Vámi podělím o jeden pracovní look. Džíny do práce nenosím pokud mám schůzky, to vyrážím v v sukni nebo v šatech. Tento týden jsem však mohla jít ležérněji a jelikož mě v poslední době baví vrstvení, šedý svetr, který vykukuje zpod bundičky byl jasnou volbou. K tomu všemu jsem zvolila béžové loafers, mimochodem tyto botky jsou nejlepší, chodí se v nich jako bačkůrkách a nikdy mě nezradily, žádné odřeniny či puchýře. A kabelka? To je u mě jasná věc. Tato je dominantou celého outfitu, lana ladí k botkám a šedá barva je cool, navíc do O´bagu jsem narvala i noťas.



Top, jeans-Orsay/ jacket-F&F/ jumper-H&M/scarf- Terranova/ loafers-Baťa/ bag-O´bag

Foceno Olympusem Pen E-PL 7

7 komentářů:

  1. Som zvedava ako dlho bude Obag v mode.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, vzdy najde sve fanousky..., ja ji mam uz skoro dva roky...ale ted s tim vylezlo ven hodne lidi a je videt vsude. Jak jsem uz psala mnohokrat, ja jsem kabelkoholik, mam dve satni skrine kabelek, proste me bavi :), rada je stridam atd

      Vymazat
  2. krásný outfit :)

    mohu se zeptat - ofíko název této barvy Obag je šedá? :) rozhoduji se mezi šedou a volcano a tak sbírám fotky a nějka těžko se mi tyto barvy rozlišují ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. Oficiálně šedá :), mám ještě mini černou,ale příjde mi náchylnější, každopádně chystám i outfit s ní a doplňky, protože jsem jí pořídila kožíšek. Také jsem váhala, šla jsem do prodejny zkoušela a šedá vyhrála.

      Vymazat
    2. děkuji za odpověď :)

      Vymazat
    3. Nikolko nemáš za co, rádo se stalo.Hezkou neděli.

      Vymazat
  3. Anonymní8/02/2018

    Amaᴢіng! Its really amazing pаragraph, Ι haᴠe goot mucһ
    clear iԀea regarding from this post.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane