2018/03/19

Malej velkej Mr. PES



Přestože je Bibi velikostně malý a má oči roztomilého štěnátka, je to už puberťák! Na svém kontě má pár průšvihů, ale musím ho pochválit, žádná rozkousaná bačkora nebo něco, co by doslova zničil to není.

Pomalu a jistě roste do "Mr. Psa". Došlo  tedy i k tomu, že jsme vybírali už to"dospělácké" krmení. Společně s výživovým specialistou Radkem, z webu Krmínkvalitně.cz, jsme vybrali granule pro malé velké kluky.
Potřebujete poradit co je pro vašeho hafíka vhodné? Zadejte informace jako je jméno vašeho mazlíka, jeho datum narození až po jeho aktivitu. Do mailu vám přijde výsledek zvoleného krmení. V případě, že si výsledkem nejste jisti nebo máte další dotaz, poprosíte o radu  online specialistu. Nikam nepojedete, ani nemusíte telefonovat.

K objednávce vám přijde osobní dopis.


Bibimu Radek doporučil krmivo, jehož receptura byla stvořena v ČR a celý tým z Krmímkvalitně.cz si stojí za kvalitou jeho  surovin. Vyrábí se však v UK. 

Toto krmivo je hypoalergenní! Tudíž pokud má váš chlupáč citlivé trávení, potravinovou intoleranci nebo alergii na obiloviny, zkuste mu dát ochutnat a uvidíte, že budete mít po starostech! Navíc i přechod z jiného krmiva bude díky složení pohodlnější. Sama ze svých zkušeností, však doporučuji dojíst to "staré" a postupně do něj přimíchávat to nové.

Konkrétně u krmiva Best Breeder je na výběr několik příchutí. "Kuře" je dnes klasikou a tak se nabízí  další varianty, jako losos, jehněčí, krůtí či kachní masíčko. Vybere si každý hafan!


Bibi ulovil rybu, tj. "lososa". Granule obsahují lososový olej, což je odjakživa v pejskařském světě známá věc, že je to super látka na hebký a lesklý kožíšek. Dále tu jsou sladké brambory, jež jsou zdrojem energie a tak se nedivím,  že Bibi doslova řádí a je plný elánu.
Naopak granule neobsahují chemická barviva, konzervanty ani umělá dochucovadla!

"Best Breeder Grain Free Small Breed" jsou  velikostí přizpůsobené pro chlupáče malé velikosti jako je čivava, jorkšírek, bišonek, mopsík a další. Pokud však máte dogu, bernardýna, zkrátka "většího" čtyřnohého parťáka , nemusíte se bát, že by přišel o tuto lahůdku. Myslí se i na .

A teď už se podívejte, jak Bibi ochutnal lososa a co  vše u jídla předvádí za grimasy. Vážně už je velkej Mr. hafan ? 



Na výběr má v "poličce" Bibi i několik variant konzerviček, kapsiček a vaniček s masíčkem. To aby stále nejedl jen suché granulky.


Degustátor jak má být.

Prosím o přidání.


Občas si dá porci mimo misku. Také to dělá váš hafan?


                                                                                                                             #piarko
foceno Olympusem PEN E-PL7

6 komentářů:

  1. Anonymní3/19/2018

    Ja se na web podivam, zrovna tapu co poridit mame nove stenatko maltezacka a nechci kupovat krmeni treba z Penny.Mata

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mati, specialista ti rád poradá, jaké granulky jsou pro štěnátko vhodné. Dej pak vědět nebo pošli i foto fešáka-fešandy.

      Vymazat
  2. Anonymní3/19/2018

    TO je krásnej hafík! Kouzelnej.

    OdpovědětVymazat
  3. Anonymní3/19/2018

    Ahojte, to je civava? Uvazuji ,ze s pritelkyni poridime. Tom T.

    OdpovědětVymazat
  4. Odpovědi
    1. Viki, děkujeme. Bibi má teď na starosti psí rubriku :)

      Vymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane