2018/04/04

Vítr ve vlasech a jelen na noze


Těšíte se na jaro a zase vytáhnete chlupatý šál...To byla moje neděle! Do toho ještě foukal studený vítr, takže místo "uhlazeného" culíku z toho byl pěkný rozcuch.


Zase jsem vytáhla černou barvu a je pravda, že díky malé čistce šatníku jsem usoudila, že černá je moje  barva a s přibývajícími léty stopro bude.
Momentálně se v ní cítím naprosto skvěle! Možná je to i tím, že mám takové zvláštní období, kdy víc přemýšlím nad životem a přestala jsem se tak nějak za pár věcí rvát. Některé souvisí i s blogem. Přestalo mě bavit promovat firmy, které vám pak ani neřeknou díky a nebo vás nepozvou na akci, do které jste vy ochotná investovat svůj čas i peníze na cestu do Prahy, protože ta firma je vaše srdcovka. Místo toho tam pozvou holku, která má sice hodně sledovatelů, ale druhý den třeba řekne, že to "kafe" jí vlastně ani nechutná, jezdí autem jiné značky, tu kosmetiku tu nepoužívá....a svým sledujícím nesdělí nic, kromě toho, jak si skvěle pokecala s blogerkami.  Sice mě to mrzí, ale naučila jsem se to neřešit a nebýt z toho smutná a že to na začátku pro mě bylo docela težké!  Velké změny nečekají jen mě, ale i mé čtenářky, kterým držím moc palce!

Já jsem se zaměřila více sama na sebe a na své koníčky! Nejezdím už skoro do Prahy, bez které jsem "ještě" nedávno nedokázala žít a jdu svou cestou. Píšu content pro několik klientů a vymýšlím neustále nové "projekty" svého života. Blog se stal nejen mou vášní, ale i "vedlejšákem", který mi otevřel dveře. Naučila jsem se dívat na PR a marketing dvojíma očima, díky ambasadorství jsem zjistila nevýhody a výhody a pomohla pár markeťákům "nastavit" ten jejich plán. A jsem za to strašně vděčná! Za každý projekt, kdy mě klient nechá "dýchat" a mohu tvořit dle libosti.

Vděčná jsem i za to, že jsem stále zůstala tou obyčejnou holkou, s normálními starostmi a skvělými kamarády. Jo  a trvá i to, že do práce tak úplně "nemůžu" nosit džíny...takže chodím třeba s jelenem na noze (mimochodem super punčošky od Muhehe) a s čivavou u nohy.  

Jinak tento outfit jsem chtěla fotit bez Bibiho. Když jsem však odjížděla, čekal ve své cestovní tašce a doslova smutně koukal, že na těch fotkách chce být také. A jaký je jeho a můj outfit?
On to má dost jednoduché, prostě "pásek". Já si vzala moje oblíbené pletené šatky, které se dají skvěle kombinovat. Křivák a protože vítr hoooodně foukal, tak jsem outfit doplnila kupem roku a to "kožíškovým" límcem z Primarku za pět éček. No a jasně  #holkakabelkova bez "bagu" nevyjde. Na boty na podpadku si nepotrpím a v mém "běhacím" tempu to ani nejde, takže "rovná" pohoda.

Ať už se chystáte na nějakou změnu,  vykročte hlavně pravou...














Šaty: Vero Moda (Zoot) // Kožený křivák: Mango// Šál: Primark// Boty: Camaieu// Bižuterie: H&M// Kabelka: Ralph Lauren (Beltissimo)// Punčocháče s jelenem: Muhehe

psí model: čivavák -Juan Bibi Údolí Vrchlice, outfit: obojek Dog Fantasy, vodítko  Huhubamboo (PetCenter)


1 komentář:

  1. Anonymní4/04/2018

    Jani vy jste roztomilouši. Jelen i čivaváček jsou nádherní a rozcuch ti sluší.Majka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane