2014/11/30

Hair Trichologie


Minulý týden jsem měla možnost poprvé v životě vyzkoušet trichologii, tedy  ošetření vlasů. Absolutně jsem  si nedokázala představit co mě čeká a o to víc jsem byla mile překvapena.

Návštěva poradny Clinical Hair v pražských Kobylisích byla příjemným zakončením pracovního dne.

Po otevření dvěří mě uvítala s úsměvem na tváři recepční Tereza a nabídla mi pití. Usadila mě na gaučík a informovala kolegyni, že přišla "zákaznice". Mezitím jsem se kochala jednoduchým, čistým a světlým designem podkrovních prostor a hlavou mi probíhaly myšlenky, že pokud celý proces bude dokonalý jako je mé prvotní nadšení z prostředí a personálu, bude to bomba! ...a byla...

Po minutce mě Terezka předává kolegyni Petře. Opět sympatické ženě, která mě usadí do kadeřnického křesla a sdělí mi, co vše mě v následujících zhruba v 60 minutách čeká.

Začínáme mytím vlasů anti- alergickým šamponem Clinical derm. Překvapuje mě jemná vůně. Následuje masáž vlasové pokožky, která podporuje zdravý a přirozený růst vlasů a navíc uvolňuje svaly pokožky. Dále mi Petra aplikuje speciální masku s obsahem oleje a bio- kolagenu a vysvětluje mi, jak si tuto kúru doma udělám já, nebot´jsme dostaly i taštičku se vzorečky. Nanést lifting oil, který nemastí vlasy a je skoro hotovo.
Cena celého procesu se pohybuje okolo 699 Kč a věřte, opravdu pomáhá.

Po celou dobu si povídám s Petrou o tom,  že trichologie je v poslední době hodně využívanou službou a na zničené vlasy se doporučuje 2-3x týdně. Tuto kúru, pokud si tedy zakoupíte produkty, můžete realizovat i v pohodlí  domova.

A co je na trichologii báječné? Výsledek vidíte ihned. Během 60 minut totiž vlasy dostanou tu správnou výživu a jejich vzhled je zdravý a krásný, což mi ještě před mým finálem potvrzuje Petra, která má vždy radost, že zákaznice odchází spokojena, nebot´změna je opravdu vidět.

Finále- foukaná, v mém případě ještě žehlení vlasů a závěřečný styling. Wow , finito! Po celou hodinku jsem si připadala jako celebrita, tolik úžasné péče v krásném prostření a usměvavým personálem, to opravdu po celém dni v práci potěšilo. 



vzorečky

                                                                           

Velké díky celému týmu, byly jste úžasní!

Mimochodem z dalších služeb tu je třeba prodlužování vlasů a já jej vyzkoušela. Terazka mi zkusila nasadit klipové vlasy, které jsou levnější variantou a můžete je sundat, pokud na ně zrovna nemáte náladu. Pro ty já se sem vrátím. Nejlepší  je se objednat, abychom našly správný odstín a zvolily i délku. Musím říct, těším se na přístě.
   Článek je psán pro blogerky, které mě na místo činu vyslaly.
www.blogerky.cz



1 komentář:

  1. Tak tam jdu! Rozhodla jsem se, že si to dám k Vánocům, protože tohle už opravdu potřebují moje vlásky - i když o ně denně pečuji, chtělo by to menší upgrade :) moc děkuji za tip!!

    czechivy.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane