2014/11/09

Sephora´s Sunday

Sephora mě opět potěšila. Ten kdo má jejich klubovou kartičku dostává totiž i narozeninový dárek.
Letos jsem si v obchodě Sephora vyzvedla úžasné lesky na rty. Všechny jsou v jedné tyčince, tudíž máte všechny v kosmetickém pouzdře a můžete použít barvičku na kterou zrovna máte náladu. Dokonalost sama.





Při návštěvě prodejny jsem si navíc koupila textilní masku na obličej. Měla jsem na ní zálusk už od léta,ale byla vyprodaná. Maska stojí 95 kč a můžete si vybrat tu, kterou potřebujete- hydratační, rozzařující, maska na relax atd.
Použití je jednoduché, roztrhnete obal, vyndáte masku, která je z hebkého textilu a přiložíte na obličej. Maska má otvory na oči, pusu a nos. Tím, že je textilní, skvěle přilne k Vaší pokožce a  Vy v klidu odpočíváte 15min a užíváte si relaxu.






Osobně jsem zkusila masku hydratační- růžový obal.

7 komentářů:

  1. Jéé, teď jsi mě naladila... v Sephoře jsem už párkrát byla, ale tu masku musím zkusit. Já mám doma takové ty slupovací... a to není nic extra. Mimochodem, pocítila jsi po aplikaci té masky nějaký účinek?

    czechivy.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ivy, doporučuji. Nic neslupuješ, prostě stáhneš tu látku...jak jednoduché. Plet´je pak krásně jemná, hladká,ale samozřejmě je ideální si masku dávat aspoň dvakrát týdně.

      Vymazat
    2. Já mám neskutečné štěstí v tom, že mě v pubertě nepotkalo žádné akné a pleť už mám samu o sobě velmi jemnou, ale občas si dám nějakou masku, ale moc mi vadí takové ty, co se musí zmýt... a ty slupovací? Vždycky tam kousek zůstane a já ho nemohu sundat...
      Opravdu moc díky za tip!

      Vymazat
    3. :) další věc, kterou máme stejnou, nikdy jsem neřešila problémy s pletí, děkuji za to štěstí,ale hold nejsem nejmladší,tak hydratuji:), ty jsi ještě mlad´ounká, tak nepotřebuješ řešit vrásky. No a pokud nechces masku mít, nebo slupovat, je tato ideální a mají opravdu obrovské množství dle potřeb

      Vymazat
    4. To je ideální, rozhodně zamířím do Sephory a zkusím :) Ty mycí a slupovací jsou opravdu otravné...

      Vymazat
  2. Měla bych si konečně tu jejich zákaznickou kartičku taky pořídit :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane