2014/12/17

Days with Peugeot 308


Tydýttttttttttttttttttttt, pozor jedúúúú, úsměv na tváři, řítím se nadšeně pražskými ulicemi červeným Peugeotem 308, který mi byl půjčen díky Ženě v autě ( dost dobrej portál pro ridičky).
Vášnivou řidičkou jsem od té doby co mám řidičák. Za sebou mám necelých milion kilometrů, ale i tak jsem první minuty jela hodně opatrně, přeci jen auto neznám, nevím jak reaguje a hlavně zodpovědnost, že jej musim v pořádku vrátit (škoda, nejraději bych si ho nechala). 

Z fotek vidíte naprosto moderní design- žádné klíčky na startování, prostě stisknete jen tlačítko a jedete.



Poté co jsem si Peugeota vyzvedla v kanceláři Ženy v autě na Žižkově vyrazila jsem směr Černý Most a hurá na dálnici do Mladé Boleslavi. Přiznám se v ten den jsem překročila rychlostní limity a pevně doufám, že mi nepřijde nějaká ta momentka.

Každopádně červené autíčko zářilo i v deštivém počasí a řítilo se jako drak. Rychle a bezpečně jsem dojela do cíle a měla tak možnost si konečně prohlédnout design palubovky a prozkoumat, jaké možnosti a prostory autíčko nabízí. Tlačítko na start, krásná řadící páka dokonce s šestkou a  ruční brzba ve formě tlačítka. Na palubovce dominuje velká obrazovka, kde ladíte rádio, nastavíte si klimošku a hlavně je tu zabudovaná navigace (už se neztratíte).

Celý interiér je elegantní a je zde dostatek místa i pro spolucestující.
A kufr? Obrovský, nákupu zvládnete bez problémů, vše se sem vejde.

Bonbónek na konec- tlačítko nad zpětným zrcátkem...stisknete a na stropě se začne posouvat roleta a pokud zrovna svítí hvězdy, máte luxusní pohled na nebe (foto výše).

Byla to parádní jízda, štástné kilometry a těžké loučení.

Peugeot 308// outfit: Coat Orsay//shoes H&M// leggins and scarf Tchibo//bag F&F





Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za tvůj komentář. Jane