2015/01/22

20minutes @ BodyBody


Během minulého týdne jsem zkoušela cvičení v BodyBody. V moderních studiích, kde cvičení trvá jen 20minut a stihnete procvičit až 90% svalové hmoty.
Navštívila jsem pobočku Anděl v Praze. Na cvičení jsem  šla rovnou z práce a vůbec jsem netáhla velkou tašku s věcmi, nebot´oblečení, pití, ručník, to vše dostanete na místě.
Před startem tréninku se Vám věnuje trenér, aby přesně nastavil vestu, kterou máte na sobě a připojil všechny hadičky a tlačítky zkorigoval přísun "energie". Pak už pomalu začínáte rozhýbávat tělo. Trenér Vám vždy ukáže co máte dělat, po celou dobu hlídá, jak jsem na tom s energií a samozřejmě řešíte i na co se při cvičení chcete zaměřit.
Pohodová, přesto intenzivní dvacetiminutovka, po které se cítíte báječně.Potom už jen sprcha a recepci si ještě můžete vychutnat nějaký ten drink po cvičku.
Jak mi šlo cvičení se skvělou trenérkou? Koukněte a budu ráda když se pochlubíte, jak cvičíte vy.



doplňky stravy






4 komentáře:

  1. To vypadá bezvadně :) kolik to stálo?:)
    One blondie life

    OdpovědětVymazat
  2. První hod´ku máš zdarma, pěkně zkusíš zda ti to vyhovuje atd. Pak se platí členství a to s tebou proberou přímo na poboččce,podle toho jaký využiješ balíček. Nicméně za mě super trénink, jsem zvyklá chodit do fitka minimálně 4x týdně- bosu, jumping, balet, fitball tohle mě protáhlo dokonale.Rozhodně vyzkoušej.

    OdpovědětVymazat
  3. Vyzerá to byť super:)
    http://sajafrey.blogspot.sk/"

    OdpovědětVymazat
  4. rozhodně doporučuji, hodí tě to do formy a člověk odchází příjemně unaven

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane