2015/01/30

Glamour January #GlamJan


Možná jste to již postřehli, spousta hastagů s #GlamJan aneb kampaně Max Factoru k připomenutí  proměny Normy Jean v Marilyn Monroe ( nejen herečka ale i ambasadorka Max Factoru). Blogerky po celém světě napodobují líčení Marilyn, které však vystihuje jejich vlastní interpretaci krásy.

Proč zrovna Marilyn a Max Factor? Důvod je prostý- Max Factor Jr. (syn zakladatele značky Maxe Factora), byl tím osudovým člověkem, kdo Marilyn koncem 40.let ve svém salonu proměnil v platinovou blondýnku a tím de facto pomohl vytvořit její ikonický vzhled, který dodnes patří k nejznámějším stylům líčení minulého století (kombinace rudých rtů, světlé pleti a rafinovaně protažených výrazných očních linek) a dodnes ho napodobují ženy po celém světě.

Zdroj: Pinterest
Navíc Max Factor měl během tohoto měsíce řadu akcí v parfumeriích a tak jsem i já vyrazila do terénu, konkrétně do Douglasu Na Příkopech v Praze a nechala se nalíčit Martinou, která mi nejen poradila, co a jak,ale také mi řekla o novinkách ( konkrétně Eye luminizer je fakt dobrej).



"Luminizéry" aneb rozjazňovače

1 komentář:

  1. Já se nechala líčit na svůj maturitní ples a hlavně ta část s řasenkou mi přišla dost nepříjemná, protože nemám ráda, když mi někdo řádí kolem očí. Takže jsem se (ne)jednou poprala s doktorem na očním :D Ale ten poslední očař byl ke všemu ještě pohledný a já ho vytočila B)

    Do Douglasu jsem sebrala jen jednou odvahu jít a připadala jsem si tam jako šedá myš, která tam vůbec nepatří. Pak jsem zahlédla, kolik stojí řasenka a lak na nehty od Dioru a byla jsem zas fuč! ;)

    Tak protoooooo teď všichni dělají Marylin? Konečně to chápu! ;) I když já se podobně malovala na sestřing maturitní ples, tak jsem to vůbec netušila, že teď něco takového probíhá!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane