2015/03/31

A- Derma cream


Konečně tu je pomoc pro lidi s projevy atopické a velmi suché kůže.
Díky blogerkám se mi do rukou dostal Emolienční krém Exomega D.E.F.I od A-Derma Avoine Rhealba. Musím říct, že jsem ráda, že Vám tento krém mohu představit, nebot´mi řada z Vás psala, že bojují se suchou pletí a řada produktů z drogerií jim nesedí.
Tento krém má několik výhod: Používá se jak na obličej, tak i tělo. Hydratuje, chrání a zklidňuje podrážděnou pokožku díky extraktům vzhonku z ovsa Rhealba. Vůně je jemňounce ovesná a přesto je bez parfemace. Není tu ani žádný konzervant ani paraben. 

Co tu naopak je? Filaxérine, unikátní kombinace látky indukující filagrin a omega-6 esenciálních mastných kyselin , jež pomáhá obnovovat kožní bariéru. Vitamin B3, který pozitivně působí na mezibuněčnou hmotu.
Hydrataci zajišťuje glycerin.

Krém je hypoalergenní a byl speciálně vyvinut a testován aby minimalizoval riziko vzniku alergických reakcí.
Balení: 200 nebo 400 ml.

Detailní popis a další informace o krému se dozvíte zde.

Nezapoměňte, že ke snížení suchosti pokožky a zklidnění podráždění musíte produkt používat pravidelně, ideálně 1-2 x denně.
Držím palce  a těším se na Vaše poznatky.

2 komentáře:

  1. Anonymní3/31/2015

    Super článok, veľmi si mi pomohla, pretože sama hľadám tiež nejaký krém na veľmi suchú pokožku, a väčšina krémom, čo bola na tento problém určená mi spôsobovala iba začervenania a vyrážky. Určite dám tomuto krému šancu! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám radost, že to pro tebe je užitečné a věřím, že ti to pomůže i ostatní produkty témto značky vypadají skvěle.

      Vymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane