2015/03/02

Help for your hair recommended by Claudia Schiffer


Krásné pondělí, milí čtenáři,
ti, kteří mě sledují vědí, že mám menší sestřih vlasů a tak i dnešní článek bude věnovaný jejich péči.
Jelikož si vlasy docela často barvím a hlavně mám pocit, že je docela namáhám- mytí, sušení a žehlení, hledala jsem na trhu nějakou péči, která jim alepospoň trošku pomůže k jarní revitalizaci.
Do rukou se mi dostalo regenerační sérum  Omega Repair Instant Repair Serum od Schwarzkopf.
Balení mě naprosto dostalo, jde o skleněnou lahvičku s pipetou, která vypadá opravdu luxusně. Aplikace je úplně jednoduchá, stačí když do suchých nebo vlhkých vlasů dáte 1-2 pipety a hlavně už vlasy neoplachujete! Navíc toto sérum má úžasnou jemnou vůni.
Obsah balení je 50ml, obsahuje vzácný Ultimate 4 complex: kombinaci perel, panthenolu, zušlechtěného proteinu a keratinu. Regeneruje poškozené buňky vlasů a zabraňuje třepení konečků až o 90%.

Toto sérum používá  a doporučuje Claudia Schiffer a řekla o něm: " My hair is challenged all the time and needs quick but highly effective repair. That´s why I use the Instant Repair Serum."



6 komentářů:

  1. Anonymní3/02/2015

    mňa nejak neuchvátila táto rada výrobkov na vlasy :) čítala som na ne mnoho negativných recenzií, tak nemám potrebu niečo skúsiť :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Za mě toto sérum rozhodně doporučuji! Ostatní produkty jsme nezkoušela.

      Vymazat
  2. Já měla z této řady šampon a kondicionér, nebála bych se říct, že to bylo to nejhorší, co jsem na vlasech kdy měla. Hodně mi vadila i intenzivní až vtíravá chemická vůně. Jsem tedy docela překvapená, že jsem narazila na pozitivní recenzi séra z té samé řady. Jinak to balení a způsob aplikace se mi moc líbí, ale po předchozím zklamání zkoušet asi nebudu :/

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to mě mrzí, šampon nemám,ale tato vůně právě vůbec chemická není, naopak chemickou vůni jsem zažila u GlissKur Hair repair,ale tohle je jemná vůně a všem hezky voní

    OdpovědětVymazat
  4. tak toto serum vypadá opravdu skvěle :)
    PS: U mě na blogu probíhá GIVEAWAY, která bude již brzy končit!:)
    www.lovies47.cz

    OdpovědětVymazat
  5. děkuji za komentář, hlavně sérum funguje :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane