2015/05/24

Olympus in the night


Focení miluju. Jako malá holka jsem od rodičů dostala fot´ák na kinofilm a v době, kdy se objevily první digitální fot´áky jsem dostala Olympus (model už si nepamatuji). Později, když dosluhoval byla opět volba jasná, kompakt Mju 790 SW od Olympusu. O mnoho let později jsem zatoužila po zrcadlovce...na chvíli jsem fotila Nikonem, ale pak se objevil v zahraničí Olympus PEN E-PL7 a já věděla, že až bude v ČR, stane se součástí mého života. Zkrátka zafungovala nejen emoce z děstsví, ale byla to láska na první pohled, od designu až po úžasné funkce fot´áčku.
Vždy, když v emailové schránce vidím adresáta Olympus, jsem natěšená, co že to je za novinku, akci atd.
Minulý týden mi dorazila pozvánka na kurz nočního focení a mé srdce zaplesalo, protože jsem se dlouho toužila naučit fotit malování světlem. A konečně se mi to splnilo.

Kolem osmé hodiny večerní se několik blogerek sešlo ve Škole stylu na Národní třídě a zhruba dvě hodinky jsme probírali, jak nastavit clonu, čas  a další  v rámci focení ve tmě. Kolem desáté jsme se zástupci Olympusu, fo´táky a stativy vyrazili do víru velkoměsta a začala praxe. Cvak sem, cvak tam...pozor na přesvícení. Focení tramvají, projíždějících aut a malování....naprosto super zážitek a perfektní organizace!

Moc si cením firem, které produkt jen neprodají, ale opravdu svou značkou žijí a předávají nadšení dál.  Můžete mít úžasný fo´ták, ale pokud neumíte ovládat vše co umí, tak je Vám k ničemu. 
Všichni moji známí vědí, že já ve své kabelce fo´ták nosím neustále, prostě mě baví a ráda si fotím zajímavé momenty. Olympus mám zhruba tři měsíce,stále odhaluji jeho tajemství a jsem nadšená.  Ráda se učím nové věci a od minulého týdne už se rozhodně nebojím fotit v noci!
Také milujete focení?
sympat´áci
stativy, Olympus a spousta fajn blogerek
a to je to malování....
noční focení

PS: Na stránkách Olympusu probíhá letní akce CASHBACK, tak se koukněte....já neodolala a pořídila jsem si nový objektiv.
...už máte svůj příběh?
v akci Cashback padla volba na pevný objektiv, ještě potřebuju brašničku :)

6 komentářů:

  1. Wooow, ja už taky nutně potřebuji svůj Olympus :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) drzim palce at se ti to splni, ja cekala rok a bylo to silene dlouhyyyy

      Vymazat
  2. Anonymní5/24/2015

    Krásný článek. Také ráda fotím a jsem ráda že existuje takový malý foťák, který je srovnatelný ze zrcadlovkou. Já fotím nikonem a to je zrcadlovka a jsem sním spokojená. Ale časem si chc koupit něco menčího co bych si mohla brát všude sebou.
    Měj se hezky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Take jsem mela zrcadlovku Nikon,ale od te doby co mam fotak denne v kabelce jsem zvolila mensi variantu. At se ti bajecne foti

      Vymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane