2015/07/04

Workshop L’Oréal Paris


Minulý týden jsem měla tu čest se zúčastnit worshopu v pražském L´oreálu. Sešlo se nás tu pár a o to víc jsme si to s ženami různých věkových kategorií užily. Vizážistky z L´oreálu na každou z nás měly dostatek času a dokázaly nám poradit, co je pro naši plet´ odpovídající, jaký produkt používat na vlasy a jak se správně nalíčit.
Moje "kolečko" začalo u líčení, kde jsem měla možnost vyzkoušet řasenku Double Extension Carbone Black, do které jsem se okamžitě zamilovala a je na mém wishlistu. Oči s ní vypadají božsky.
Jelikož mám vyšší čelo, bylo mi doporučeno jej i lehce zamaskovávat.
U stolečku s vlasovými produkty jsem viděla široké portfolio a zkoumala, jaký výrobek ještě neznám. Nechala jsem si poradit s účesem a nakonec proběhla i menši "vlnová" úprava.
Závěrem pro mě bylo povídání si o krémech. Nebot´jsem v kategorii, žen, které pokukují po krémech proti vráskám ráda jsem se podívala na produkty, které bych už mohla vyskoušet.
Celé odpoledne probíhalo v duchu přátelské konverzace s kafíčkem v ruce, prostě parádní dámská jízda jak má být. 
L´oreál Paris, nejen já, ale i Vy za to stojíte! Co od tét značky používáte?


Byl tu se mnou i Olympus :)

štětce, nutná výbava

populární Casting Créme Gloss
chci zkusit barvu Prodigy

dekorativka
7 krásek

foceno telefonem Huawei, kuk

3 komentáře:

  1. Anonymní7/04/2015

    Pěkné fotky! Taky bych chtěla :) Moc krásný blog! Stávám se dalším čtenářem!
    Ps. Hodně závidím ten olympus <3 :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Catherine, moc tě tu vítám. Pošli mi na janesmoments@centrum.cz tvou adresu, získáváš dáreček jsi první nový follower v tomto měsíci :)
      PS: Olympus je fakt boží, měla jsem Olympus jako malá holka, pak jsem zrcadlila s jinýma značkama a když jsem viděla tento už jsem číhala rok před tím než byl na trhu v ČR až tu bude:)

      Vymazat
  2. Anonymní7/07/2015

    Jane, superrrr. Moc krásné.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane