2015/08/18

NEW IN- Cosmetics August 2015


Léto utíká rychle a je tu další měsíc, kdy Vás vítám u své pravidelné rubriky New In Cosmetics, pokud jste nestihli kvůli dovolené tu minulou, tak mrkněte, at´ Vám nic neuteče.

Moje novinky a časopis Soffa (o designu a životním stylu) , který jsem potkala na Design Pikniku

Letní měsíce mám spojené s lehkým líčením a jsem moc ráda, že jsem mohla vyzkoušet Nude Magique BB Blemish Balm Stick, tyčinku, která má vlastnosti "bíbíčka". Jde o spojení krému a pudru jež dokonale zakryje nedostatky a sjednotí barvu pleti. Tento blemish stick je dostupný ve dvou odstínech light a medium. Mám medium a i na mou světlounkou plet´ sedí dobře a perfektně se rozetře. Balení je velké 9ml, vypadá cool a v kabelce mi ted´rozhodně nesmí chybět. Cena produktu kolem 299 Kč.
Abych nepůsobila úplně nenalíčeně zvýrazňuji rty. Doslova mě okouzlily letní barvičky. Nově mám rtěnku L´oreál Color Riche v odstínu 136- Flamingo Elegance, což je světle růžová rtěnka s nádechem lesku. Drží dobře, nevysušuje rty a cena je kolem 269 Kč, což není úplně nejlevnější, ale rtěnka se neláme, má pěkné balení a je kvalitní.
Jako kontrast mám lesk Color Riche Extraordinaire Lip Lacquer, také značky L´oreál, odstín 201 Rose Symphony. Výrazná růžová barvička, splyne se rty. Přiznám se, tento produkt je oblíbenější než rtěnka, jednak díky parádní barvě a hlavně i pocitu na rtech. Je příjemně hebký, rty dokonale vyhladí a pokud promnete rtíky, zjistíte, že je jako balzámek, suprově hydratuje díky přítomnosti olejů. Obsah balení je 6ml, cena opět kolem 269 Kč, obal vypadá jako luxusní rteňka. Lesku stačí nanést jen maličko a rozetřít, vydrží dlouho nejen na rtech ( dost dobře drží!!!), ale i spotřeba není tak rychlá.


Další news je krém na vlasy, respektive hedvábný olej v krému Elseve Extraordinary Oil. Používám jej skoro měšíc a mám vlasy heboučké, dobře vyživené a díky 6 olejům z květů, které jsou v tubě obsaženy jsou  i hydratované. Použití je snadné, stačí do dlaně nanést množství o velikosti vlašského ořechu a rozetřít do délek vlasů.  Můžete jej dát do suchých i mokrých vlasů. Usnadňuje Vám rozčesávání, 150 ml je za cca 150 Kč. Neoplachuje se a vlasy po aplikaci nejsou mastné. Pokud chodíte v létě k vodě, můžete olej používat denně, záleží jak jsou Vaše vlásky namáhány.
Poslední novinkou je dárek od Feeda, což je e-shop hlavně s potřebami a kosmetikou pro mimča, ale na své si přijdou i mamči nebo holky jako já. Dostala jsem totiž dva produkty od značky Weleda, tělové mléko a krém na ruce z řady granátové jablko. Jelikož tato značka je přírodní, odpovídají tomu i vůně, tj. nejsou parfemované a umělé. Řada granátové jablko podporuje obnovu buněk, má antioxidační účinky a působí proti stárnutí pleti. Vyhlazuje a zpevňuje!!! Ceny této značky jsou o maličko vyšší, tj. tělové mléko stojí okolo 400 Kč, krém na ruce kolem 200 Kč. Ale proč si tuto péči se super úcinkem nedopřát?
Foceno Olympusem Pen E-PL 7

Ted´jsem holky zvědavá, co máte nového Vy? Piště, piště, těším se.
                                                                                                                xoxo Jane

5 komentářů:

  1. Strašně se mi líbí rtěnka od lorealu, krásná barvička!

    Ostrava Random

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peggie, moc ráda tě tu zase vidím. Dříve jsem nertěnkovala, ale ted´mě to také pohltilo. Tato kolekce se moc barevně povedla.

      Vymazat
  2. Blemish Balm Stick, vyskušam určite :3

    Nicolette Lear

    OdpovědětVymazat
  3. Stále přemýšlím nad tím krémem na vlasy! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rozhodne si jej porid, je super, prijemna vune a pomaha.

      Vymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane