2015/10/25

Home Care Party


V týdnu jsem byla na příjemném testování pomocníka do domácnosti a ráda bych se s Vámi podělila o zážitky, nebot´ řada Vás, čtenářů má vlastní domácnost a určitě se Vám tyto postřehy o novinkách budou hodit. Společně se čtenářkami online magazínu Žena-in jsem zkoušela vysavač značky Rowenta. 
Již na začátku jsem byla nadšena, nebot´šlo o model z řady Silence Force Extreme AAAA Turbo Animal Care, jistě chápete, že pro mě, jako pejskařku, je tohle důležité. Proč? Označení, že jde o Animal Care je pro mě známka toho, že výrobek je vyvinut speciálně na chloupky našich čtyřnohých mazlíčků, které nám dávají občas na koberci zabrat. 
Vysavač je velice tichý, což jsme vyzkoušely jak na podlaze, tak i koberci. Je určen na všechny druhy povrchů, stačí jen měnit hlavice. Model má řadu vychytávek- rukojet´, nastavitelnou výšku, úzkou hlavici, která je uložena přímou na těle produktu a dokonce když vyjmete sáček z vysavače neočekávejte, že by se prášilo, sáček se po vyndání sám uzavře...není to skvělé?
Opravdu jsem z něj nadšená, škoda, že jej zatím nemám doma, ale rozhodně patří na můj wishlist, stejně tak jako nějaký super automatický kávovar, který mi v mé domácnosti ještě chybí.
Zajímalo by mě, zda rádi luxujete a případně co máte za vysavač?





4 komentáře:

  1. Anonymní10/25/2015

    My mame kocku, take chci vysavac s timto znacenim

    OdpovědětVymazat
  2. Mňam ty jednohubky vypadají skvěleee! Miluju kaviár! :)

    Ráda bych Tě pozvala na svou Giveaway!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi byly dobré, ale já se věnovala vysavačům :)

      Vymazat
  3. Anonymní10/29/2015

    Ve vysavačích se zatím moc nevyznám a s přítelem ted´ řešíme nákup a jelikož máme dvě kočičky je toto docela zajímavý tip.Kouknu se na to.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane