2015/10/23

Home Spa Relax


Konečně je tady pátek. Tento týden byl pro mě pracovně hodně vyčerpávající a opravdu jsem se těšila na páteční večer a relax. Přiznám se, nechtělo se mi nikam ven a tak jsem si udělala takové home relax spa, díky novým produktům od Dove. Už jste je objevili? Jsou dostupné např. v DM Drogeriích, mají příjemně uvolňující účinek a produktová řada Vám nabízí široký výběr. .
Já jsem si po koupeli natřela tělo body  krémem, který obsahuje sérum pro mladistvěji vypadající pokožku. Používám jej už skoro měsíc hlavně na nohy- stehna, lýtka i chodidla. Krém se příjemně roztírá, nemastí, takže se můžete hned obléknout. Vůně je velice jemňounká, tudíž kdo jste po koupeli zvyklí použít sprej, klidně můžete. Krémík je v bílém kelímku s fialkovým víčkem a má jemný čistý design, jak jsme u Dove produktů zvyklí.
Další novinkou, které jsem neodolala je olejíček, opět z DermaSpa řady, Satin Smooth Body Oil. Používám jej na paže pro pružnější pokožku. Má úžasný sametový efekt a přestože, že byste si mohli říci, že budete mastní, tak se bezproblému se vsákne, samozřejmě nanašíme malé množství.
Relaxace a pohoda může začít. Zachumlat se do deky, pustit si fajn film a dát si můj aktuálně nejmilejší čajík, který jsem si koupila v Soulu. Už jen papírový tubus Vás nabije energií. Čaj je klasický sypaný a mám k němu i speciální  konvičku na prolisování čajových kuliček. Barva čaje je světlounká, ale chut´je velmi intenzivní.
Krásný pátek všem a nezapoměnte odpočívat  a napsat mi, jak právě Vy relaxujete.

Všem děkuji za milé emaily a hlásky v blogerce!





Foceno Olympusem Pen E-PL 7

3 komentáře:

  1. Anonymní10/24/2015

    Jane, to je nadhera. Caj musi byt fajn.Monique

    OdpovědětVymazat
  2. Občas to chce takovýhle klidný večer nebo klidně i den/víkend :) Navíc po náročném týdnu!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to tak, naše tělo si relax vyžádá,ale měli bychom si jej užívat častěji.

      Vymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane