2015/10/11

Pink Is An Attitude


Růžová není jen barva, ale postoj, který v sobě nese sílu a odhodlanost, stejně takovou jako měla zakladatelka značky Mary Kay
Mary Kay Ash, založila společnost, jejíž základem byla víra, síla a týmová spolupráce a právě proto se stala během několika let nejúspěšnější podnikatelkou americké historie. Dnes je značka Mary Kay známá po celém světě a nejúspěšnější poradkyně mají růžová auta.
Povím Vám něco o jejich růžovém produktu, který mám v rámci testování pro Blogerky.cz. Jde o Sheer Dimensions powder, tj. pudr v odstínu pearls, jež je laděn do růžové barvy.
Pudr je v klasicky plastovém kulatém obalu s průhledným víčkem a ihned jak otevřete černou krabičku, v které je ještě zabalen, můžete se kochat krásným 3D designem samotného výrobku. Můj odstím Pearls má v strukturu puntíků/perel různých velikostí. Pokud takovýto produkt používáte poprvé, protože s líčením začínáte, je zde přiložen stručný návod, za což dávám palec nahoru. Pudr se doporučuje nanášet na lícní kosti, čelo, spánky, bradu, krk a dekolt. Nemusíte se bát, že byste byly přerůžovělé, odstín je světlý a spíše dodává finální vzhled. Pigmentace je jemná se třpytivým a rozjasňujícím efektem. V rámci testování jsem jej zkusila použít i jako tvářenku i na projasnění horního víčka (viz foto níže), což vypadá také skvěle. Produkt má tedy širší využití- přepudrování looku, tvářenka, stíny. Super! MK nabízí 4 odstíny (Chiffon, Pearls, Ribbon, Lace), cena je 750 Kč.
Powder ideálně nanášíme kabuki štětcem,  nebot´je záměrně na špičce sestříhán kvůli nabrání přesného množství pudru pro následnou rovnoměrnou a bezchybnou aplikaci. Štětec od MK je vyroben z přírodních štětin a stojí 390 Kč a určitě to nění marná investice.
Je růžová Tvoje také tvoje barva?





4 komentáře:

Děkuji za tvůj komentář. Jane