2015/11/29

1st Advent Giveaway


Je čas zapálit první adventní svíčku. Sice je listopad, ale přesně za 4 týdny tu jsou Vánoce. Rozhodla jsem se, že Vám udělám radost a s každou adventní svíčkou  přijde soutěž. Přemýšlím, zda budete i před Vánocemi kreativní, soutěživí a mít chut´a čas se tu zastavit. 
Dnes mám pro Vás krém od Bideormy
Pojďme se dát do toho. 
Pravidla: Odběr mého blogu (návod zde), do komentáře napiš svůj email a co pro tebe znamená advent. Konec soutěže je v neděli 6.12. ve 12:00 hod.
Výherce vyhlásím tradičně na mém facebooku v neděli. Příští neděli společně zapálíme druhou svíčku a odstartujeme další soutěž. 


39 komentářů:

  1. Já to vánoční období úplně miluju. Když pominu ty zběsilé davy na ulicích, mám pocit, že u nás doma je o adventu mnohem větší pohoda. Každou adventní neděli, když jsem zrovna doma u rodičů tak koukáme na adventní koncerty, zapálíme svíčku. Dáme si po svařáčku, koukáme na animáky. Fakt pohoda. V Brně na bytě nemáme telku, ale zase pro změnu posloucháme vánoční písničky, kupujeme si divné potraviny ze speciálních vánočních edic (jako vánoční čokoládová kofola - ta chutnala divně, ale za to muller milch - limitovaná edice karamelové cookies - to miluju) - cokoliv chutná karamelovo-perníkovo-marcipánově je pro mě jasná známka toho, že Vánoce jsou za rohem. ;) Odkud jsou ty super hvězdičkové svíčky?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krásná odpověd´. Svíčky jsou z Kiku, 25kč za 4kousky.

      Vymazat
    2. Děkuju :), myslím vyrazím nakupovat :-D

      Vymazat
  2. Miluji Advent, protože vím, že se blíží vánoce a to je čas, který strávím s rodinou. :-)

    wormake@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Jani, super nápad a skvělá giveaway! S radostí opět zkusím své štěstí :) Advent pro mě znamená předzvěst Vánoc. Prostě ho miluju, miluju to dlouhé čekání a těšení se na každou neděli, když zase budu moct zapálit další svíčku. Miluju adventní trhy, koncerty a všechno co je s ním spojené. Pro mě je to to nejhezčí období v roce a mám ho radši než samotné Vánoce :)

    stefkova.ma@email.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peggi, děkuji. Mám v plánu ještě jednu kreativní soutěž, ale uvidíme, jak moc Vy čtenáři budete mít před Vánoci čas třeba něco nakreslit, vyfotit. Také mám toto období moc ráda, i když letošek bude smutnější, ale to se pokusím sepsat v jednom článku před koncem roku...

      Vymazat
  4. marketa.heinrichova@seznam.cz
    advent a celé vánoce mám ráda, je to čas kdy se sejdeme celá rodina, konečně na sebe máme všichni chvilku čas, všichni jsme pospolu a užíváme si dny volna. Zajedeme si zalyžovat, do akvaparku a jsme hlavně spolu. Mám ráda zdobení baráku, stromečku, vůni cukroví a celý vánoce jsou kouzelný

    OdpovědětVymazat
  5. Vánoce máme moc rádi sejdeme všichni a užíváme si jich.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohumile dekuji,ale juknete na podminky souteze at Vas mohu zaradit-odber blogu a email ;)

      Vymazat
  6. Ahoj, já mám Vánoce moc ráda a přípravu na ně také. Ale nijak to s výzdobou nepřeháním. Každý rok peču cukroví. A letos budeme péct i perníčky, hlavně kvůli dětem, které mi chtějí pomáhat a vytvořit si svuj vlastní perníček. Moc se na to těším.
    Sleduji jako Lenca - GFC, lencaklimovavseznam.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Vánoce jsou nejkrásnější svátky v roce. Čas klidu, rodinné pohody a radosti. I přípravy na ně mám ráda: pečení
    cukroví, nákup a balení dárků, zdobení stromečku... Milujeme české vánoční koledy. Jenom ten sníh asi bude scházet.

    OdpovědětVymazat
  8. Moje emailová adresa: vkrincvajova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Miluji celý prosinec, nejen advent. A to z mnoha důvodů. Moje pětiletá dcera chodí do školky a maminky se každý rok sejdou a společně vytvářejí a zdobí věnce, pije se svařák, poslouchá se vánoční hudba a děti si hrají až ta hudba přes jejich křik není slyšet :-) Další důvod je rozsvícení stromku u nás na pražské vesnici na Točné, kdy se na zahájení adventu sejdou rodiče (a nejen ti) před vánočním stromkem na náměstí a děti ze školky zpívají, recitují básničky a opět se pije svařák a taky se kupují různé laskominy kdo jaké napeče a výdělek z nich jde právě do školky. Dalším důvodem je Mikuláš. Pak Štědrý den a vánoční svátky a jako skvělé zakončení roku je tu Silvestr. No kdo by neměl rád zimu a adventní čas? Já tedy rozhodně ano!

    OdpovědětVymazat
  10. Advent pro mě známá těšení se a přípravy na Vánoce :)
    kutrovavendula@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  11. kikifri@seznam.cz

    Advent pro mě znamená blížící se Vánoce a volno a spousta učení na maturitu :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Uffff. to moc drzim palce, maturu uz mam za sebou pak dve VS...a dnes uz bych to asi nedala, nechapu, kde jsem vzala tu silu na sprtani. Urcite pak pisni, jak jsi dopadla a hlavne az to budes mit za sebou je to nadhernej pocit.

      Vymazat
  12. Blížící se vánoce a kupování dárků

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Petre, prectete si pravidla :) jinak Vas nemohu zaradit, coz bych nerada, diky

      Vymazat
  13. Blížící se vánoce a kupování dárků

    OdpovědětVymazat
  14. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  15. n.princess@azet.sk
    advent je uz taky cas oddychu a prijemnej atmosfery
    gfc tento ucet

    OdpovědětVymazat
  16. Ocekavani Stedreho dne, peceni cukrovi, vanocni pohoda a klid :)
    ervulenka@seznam.cz
    gfc ervulenka

    OdpovědětVymazat
  17. Už jen to slovo ADVENT ze sebe vyzařuje klid. Jinak pro mě znamená, čas pohody, provoněného bytu jehličím a pečeného cukroví. Strašně se na tyhle svátky těším, kvůli dcery Vendulky :-)
    nikol-jerry@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  18. Advent pro mě znamená hlavně klid, pohodu žadný stres... Vonné svíčky a vosky vánoční výzdoba, pečení cukroví.... Prostě je to nejkrásnější část roku :) wikinikika@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  19. Pro mě je to hlavní důvod mít rád zimu. Čím jsem starší tím radši peču cukroví a chystám vánoční výzdobu. Co ale šidím, možná záměrně, je úklid (pamatuji si z dětství že to byl šílený stres pro mamku tak se snažím to až tak neřešit). Jednoduše se těším na vrchol, na Ježíška, ale ať to ještě chvíli trvá :)
    jajatyl@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) ach ten úklid..také to nepřeháním, držím palce

      Vymazat
  20. Sleduji jako Kateřina Výmolová
    vymolovak@gmail.com
    Pečení cukroví, hodně práce v práci a že za chvilkou jsou tady Vánoce!

    OdpovědětVymazat
  21. Ahoj ,
    GFC KačaVal email: kaca.val.1996@seznam.cz
    Pro mě advent i Vánoce znamenají opravdu hodně. Je to pro mě období klidu. S mamkou vždy vytváříme svůj adventní věnec, který opět tento rok nemohl chybět. Miluju pečení cukroví a pouštění si u toho Vánoční písničky. Taky mám hrozně ráda Vánoční výzdobu. Doma zdobíme jen co to jde, jelikož to milujeme :) Sice Vánoční období je pro mě období zkoušek a pořádného se učení, ale Vánoce si tím nenechám zkazit :)
    Jinak opravdu skvělá Giveaway :) Krém by se mi určitě moc hodil :)
    A krásný blog. Moc se mi líbí kvalitní fotky v článku a skvělé outfity :)

    OdpovědětVymazat
  22. Sleduji jako Simona J.
    Advent pro mě tento rok znamená odpočítávní odevzdání bakalářky :D
    simonaa13@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  23. Advent je pro mne čas návštěv, plný lásky, vůně cukroví a pohody. jaaniickaa@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  24. Blog sledujem ako Lubaska.
    Vianoce sú pre mňa pojmom ktorý sa tiahne životom ako čas kedy je doma "inak", krajšie, príjemnejšie, teplejšie. A všade pekná vôňa a ako bonus darčeky a úsmevy na tvárach :) Lubka

    lubaska dot k at gmail dot com

    OdpovědětVymazat
  25. Advent miluju, protože to pro mě znamená, že se blíží Vánoce. Celkově je pro mě toto období kouzelné. Ta přicházející vánoční nálada, klid, pohoda, těšení se a celková atmosféra je k nezaplacení. Všude svíčky, světýlka, vonící vánoční cukroví a vánoční dekorace, pohádky.. Navíc miluju vánoční trhy! Jediné, co mě někdy stresuje je to, že musím rychle dokoupit dárky, ale většinou si i tohle užívám, takže.. ♥
    diaryofagirlythings@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  26. Advent milujem, pretoze budu daaarcekyyyy a krasne sviatky ... 🎄🎄🎄horuca cokolada, cajickovanie, sviecky a rozpravky !!! Krasne sviatky prajem 🎁 sylvinka@ymail.com

    OdpovědětVymazat
  27. První advent je taková známka toho ze se blíží vánoce a že bych měla nakoupit dárky které ještě nemám:) začínají se péct perníčky a zdobit dům:)

    GFC - Lucka Štěchová
    Lucie.stechova3@Gmail.com

    OdpovědětVymazat
  28. První advent je pro mě takovým znamením, že dnes všichni začneme relaxovat, užívat si vánoční pohodu (světýlka všude v ulicích, nazdobená náměstí, vánoční hudba ) a hlavně žádný shon .... praktikujeme to tak už dlouho, takže dárky jsou do posledního listopadového dne doma, s pečením si velké starostio neděláme a jen si v klídku užíváme .. přji i tobě ,Jani, krásný vánoční čas a čekání na Ježíška :-)

    OdpovědětVymazat
  29. První Adventní neděle pro mě znamená čas, kdy se všichni zastavíme a začneme si v klidu užívat vánoční svátky ....praktikujeme to tak už nějakou dobu a je nám fajn .... dárky máme vždy do konce listopadu doma, vánoční výzdoba je taktéž hotová, s pečením si velkou hlavu neděláme a jen si užíváme tu krásu světel, vánočních stromečků, krásné vánoční hudby a hlavně jsme všichni spolu ... hezký první advent i tobě, Jani .... Lucka Purčová

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji a držím palce.Koukám, že já jsem s dárkama pozadu...nemám ještě nic.

      Vymazat
  30. sleduji jako Tereza Máslová, email terina.maslova@gmail.com
    jelikož ted máme ve škole klauzury až do ledna.. svátky jsou peklo.. :(

    OdpovědětVymazat
  31. Advent pro mě znamená pečení cukroví, vánoční dekorace a výzdoba, živá jedlička a v neposlední řadě každou neděli zapálení jedné svíčky na adventním věnci. Pro nás budou letošní Vánoce a advent yýjímečný a nezapomenutelný, jelikož ho budeme trávit prvně ve třech..S naší 11. měsíční dcerkou Kristýnkou :-* Mailík je marcrazy@centrum.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane