2015/12/01

Advent Calendar


Krásné prosincové ráno. Konečně se můžeme vrhnout na otevírání adventních kalendářů. Pro letošek mě nečekají čokoládová okýnka, ale voňavé překvapení v nádherně zpracovaném kalendáři od L´occitane. Projezdila jsem celou Prahu, nebot´ kalendář byl skoro všude vyprodaný. Ale podařilo se, mám ho! Některé produkty a jejich recenzi určitě uvidíte i v Cosmetics News. A teď už pojďme otevřít první okýnko. 
PS: Nezapomeňte mi písnout, zda i Vy máte adventní kalendář.




Foceno Olympusem Pen E-PL 7

9 komentářů:

  1. Teda, ten kalendář je úžasný. Neviděli jste ho někdo někde ještě? Chci ho taky :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja kupovala na Arkadach, pak mela dojit dalsi varka. Nicmene pokud zavolas do L´occitane, oni ti sdeli kde je. Me to tak mila slecna take rekla, pripadne jejich eshop.

      Vymazat
  2. Wow, krásný kalendář. Já má teda 17, ale mamka se nám rozhodla se ségrou udělat krabičkový adventní kalendář - takže super :)

    OdpovědětVymazat
  3. Jeej je krásny :)
    www.tobecreativehasnolimits.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Wow, kalendář vypadá skvěle. Já si zas každý rok říkám, že připravím nějaký DIY kalendář pro přítele a nakonec na to nikdy nemám čas. :-D Nebo si spíš často neuvědomím, že už je zas prosinec.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. DIY take nestiham,ale urcite je to super takovy kalendar udelat, chtela jsem sity stromecek s okynk...snad pristi rok

      Vymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane